Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ClassicMT2 - Ogólnie

Trey ART

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 129
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ClassicMT2 jest serwerem który ma w daleko w poważaniu nowych graczy. Chce tylko zakomunikować ,że serwer/client nie supportuje Windows XP oraz Windows 8.1 . Próbowałem na 3 komputerach zagrać na tym serwerze. Forum serwera od paru dni nie działa, także informuje wszystkich którzy dalej szukają solucji problemu tzw "uruchom". Dajcie sobie spokój. Osoby odpowiedzialne za clienta mają chętnych graczy gdzieś i nie mają nawet zamiaru poprawić clienta. 0/10

Opublikowano

Ja gram na Windows 8.1 nie mam problemów,wszystko jest ok.Jedyna denerwujaca rzecz to długie oczekiwanie na zalogowanie do gry ale podobno w weekend maja dodac 2 nowe ch.Gra się fajnie dużo ludzi trzeba czasami walczyc o spot a ubicie samemu metina graniczy z cudem-zawsze ktoś sksuje heh.

Opublikowano

Nie działa tylko xp.

Zmieńcie sobie na win 7 i po problemie.

Serwer jest świetny, najlepszy serwer od czasów świetności metina :) Gram i będę grał, bo warto.

Uważam że misji jest tyle ile powinno być, archerem do 31 lvla zrobiłem eq, kupiłem ku i jeszcze mi starczyło na eq dla dropa :)

Opublikowano

Serwer wyłączony?

Zatłoczony? :pls:

Działa tylko trzeba czekać aż zaloguje bo za dużo wiary gra

Trzeba to zainwestować w serwer a nie brać zysk do kieszeni.

Opublikowano

Opłaca się wbijać na serwer? Bo jak patrzyłem na ceny w ISie to smiechłem

to ich nie kupuj, k***a mać

bez is też można grać 

Przecież nie gram nawet na tym serwerze bo nie warto... Czekam od 2 lat na jakiś ogarnięty serwer i cały czas lipa, chyba pora wrócić do silkroada bo privy w metku nic nie oferują

Opublikowano

Dzisiaj, teraz to konkretnie w c**j ciężko wejść na serwer.

Wywaliło mnie i czekam już z 15 minut.

Dla pewności, serwer działa ta? Bo mam statusy wszystkich kanałów "Wyłączone"

Opublikowano

Dzisiaj, teraz to konkretnie w c**j ciężko wejść na serwer.

Wywaliło mnie i czekam już z 15 minut.

Dla pewności, serwer działa ta? Bo mam statusy wszystkich kanałów "Wyłączone"

Zmieniaj channele i próbuj się połączyć

GaimdKk.jpg

Opublikowano

serwer pod względem sentymentu do starej gry jest 10/10

bojowiec za IS, pety - na start trzeba dużo zabulić by starać się o topkę. i dobrze. topka dla wybranych.

zmianki są tanie, nawet za yangi, wiec jak ktoś nei chce wywalać pieniądze na IS idzie się dorobić na samej grze.

ksucie, walki o spoty, dropienie - najpiękniejsze elementy starego metka

pełno ludzi, na małych lvlach, przyjemna gra na start. pelerynki też dostępne wiec jak ktoś się przesiada z privka easy to jakoś wytrzyma ;)

czego mi brakuje:

cofanie skilli przychodzi za łatwo, jak ci nie wejdzie na M płacisz 10k (śmiechowa cena, powinno być ~1kk).

WYWALANIE Z SERWERA - non stop, przy przejsciu przez tp, bardzo denerwuje

LOGOWANIE TRWA 15min - to już przesada

skille wbijają ludzie za szybko. w 2 dni z M na P? no problem. nawet na IS to za szybko.

Opublikowano

serwer pod względem sentymentu do starej gry jest 10/10

bojowiec za IS, pety - na start trzeba dużo zabulić by starać się o topkę. i dobrze. topka dla wybranych.

zmianki są tanie, nawet za yangi, wiec jak ktoś nei chce wywalać pieniądze na IS idzie się dorobić na samej grze.

ksucie, walki o spoty, dropienie - najpiękniejsze elementy starego metka

pełno ludzi, na małych lvlach, przyjemna gra na start. pelerynki też dostępne wiec jak ktoś się przesiada z privka easy to jakoś wytrzyma ;)

czego mi brakuje:

cofanie skilli przychodzi za łatwo, jak ci nie wejdzie na M płacisz 10k (śmiechowa cena, powinno być ~1kk).

WYWALANIE Z SERWERA - non stop, przy przejsciu przez tp, bardzo denerwuje

LOGOWANIE TRWA 15min - to już przesada

skille wbijają ludzie za szybko. w 2 dni z M na P? no problem. nawet na IS to za szybko.

Jako że siedzę już wkurbiony po zakupieniu o godzinie 13/14 PD IS RĘKawicy(tak jebane is za całe 20 zł)

I poexpiłem sobie może ja wiem 15-20 minut.

Zgadzam się co do skilli, czekałem aż serwer ruszy troszkę poleci kilka dni i zobaczę jego efektywność w topce jak i patrząc na inne postacie co już zrobiły.

Dla mnie to jest kur**a chore by w 3 dni wbic 2 skille p i 3 g.

Samo to pojebane czekanie na slota na freetoplay .

Czego się spodziewać po ponad 3mln subów na jebanym yutubie że wejdzie 1-2k graczy ?

Chłopaki doskonale mieli o tym pojęcie, ale po uj wydać kilka set złotych więcej na porzadny sprzęt .

Jak dla mnie to nie zapewnili swojej armii 10 latków dobrego grania, jak i mnie staremu ujowi. POZDRO

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zawsze tak jest że jak ktoś robi serwer i jest spore zainteresowanie to się ludzie przypierdalaja. Nie ważne kto robi. A tutaj co niektórych dupa piecze strasznie bo zamiast normalnych opinii to są dziwne komentarze. Nie, nie bronie serwera uprzedzam debili

jako gm to jednak wypada bronić serwera
nie jestem ani gm ani adminem, nigdzie tam. Po prostu wiem co się dzieje

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Ja oceniam serwer na dobry. Nie wyżej nie niżej. 
Ocena na minus:
-Wywalanie co chwile
-Długie oczekiwanie na zalogowanie
Ocena na plus:
-Wreszcie dobry stary klimat metin2 może nie z 2008 roku gdzie nikt nie wiedział o co chodzi w grze ale tak 2010 na pewno :) 
-Buff i dropki potrzebne jak cholera(Sam stanąłem surą BM 45 poziom i musze robić eq bo w v2 jedną grupkę biore xD)

mrsg.png

Opublikowano

Beka z tych co płaczą z tym xp, grajcie może na 98 xddddd

@BezProcentów beka z takich osób jak Ty. Windows xp cały czas jest obecny na dużej liczbie komputerów, osobiście uważam że był to najbardziej dopracowany system od tej firmy. Trochę dziwna jest spraw że client nie uruchamia się na Win xp ale to tylko pokazuje jak "profesjonalna" administracja traktuje potencjalnych graczy.

ZAHONnaMPC-1339068796.png

Opublikowano

@BezProcentów beka z takich osób jak Ty. Windows xp cały czas jest obecny na dużej liczbie komputerów, osobiście uważam że był to najbardziej dopracowany system od tej firmy. Trochę dziwna jest spraw że client nie uruchamia się na Win xp ale to tylko pokazuje jak "profesjonalna" administracja traktuje potencjalnych graczy.

Stary, nie miej i nawet nie wiem czy możesz mieć prawo w tym miejscu czepiać się administracji.

Wszystkie .dll miały update, wszystko zaaktualizowane, a ludzie liczą na to, że metin im odpali na win 98.

Może i się da, ale coraz trudniej jest to ogarnąć. Nic dziwnego.

Windows xp dopracowanym systemem? To czemu microsoft go porzucił ? Wszystko poszło do przodu.

Microsoft zaoferował Viste, nie chcieli ? To zaoferował 7. Większość ludzi przeszła. Windows xp potrzebował

by solidnego remontu i to chyba byłoby nie opłacalne. Za dużo analityków w microsofcie, aby to ludzie

zdecydowali co dla nich jest lepsze tak naprawdę. 

Opublikowano

To tak jakby się cofać w rozwoju -- umiesz czytać i pisać, to naucz się tego nie robić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...