Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ClassicMT2 - Ogólnie

Trey ART

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sądzicie o serwerze ClassicMt2 ?

Jutro Start o godzinie 18:00

Reklama u PompaTeam.. Brzmi obiecująco..

Co wy o tym myślicie?

Ile osób na starcie?

Ma prawo bytu? 

blabla.. wypowiedzcie się!  B)

yPanDsZ.png

• Odpowiedzi 129
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

hmm powiem ze typowo dla hajsu robione, to samo co PL ? to poco na tym grac lepiej mozna by pograc na PL .. tylko czekaja az wiara bedzie ladowal w IS bo im sie skonczyly hajsy ;)

Opublikowano

hmm powiem ze typowo dla hajsu robione, to samo co PL ? to poco na tym grac lepiej mozna by pograc na PL .. tylko czekaja az wiara bedzie ladowal w IS bo im sie skonczyly hajsy ;)

Szczerze? wskaż mi serwer, który nie jest robiony dla kasy.. to akurat normalne, że każdy tworzy ten 'prywatny' serwer mt2 po to żeby zarobić na tym hajs i wcale nie jest on taki mały o ile ktoś naprawdę się na tym zna. Ludzie nie chcą wrócić na Pl'a bo wiadomo co tam się teraz dzieję.. Jestem ciekaw jak to wyjdzie. Graczy powinno być.. wbiłem na betę i jestem mile zaskoczony :) 

yPanDsZ.png

Opublikowano

Zobaczymy co to będzie.

Ja zagram bo brakuje mi dobrego harda (cagroso już przeszedłem:D).

Trochę c*****a organizacja startu według mnie. Forum wygląda jak gówno, nic się nie można dowiedzieć. Gdyby nie ten temat to bym nie wiedział że jutro start:D

Ale w IS;a im nie załaduje bo Asig :P

Opublikowano

Zobaczymy co to będzie.

Ja zagram bo brakuje mi dobrego harda (cagroso już przeszedłem:D).

Trochę c*****a organizacja startu według mnie. Forum wygląda jak gówno, nic się nie można dowiedzieć. Gdyby nie ten temat to bym nie wiedział że jutro start:D

Ale w IS;a im nie załaduje bo Asig :P

Racja.. w is nie ma co ładować.. 

O starcie dowiedziałem się przypadkiem na facebooku :P 

Przydałaby się jakaś prezentacja na mpc no ale.. 

yPanDsZ.png

Opublikowano

Zwykły skok na hajs, zwłaszcza, że technikiem jest Asig.. Metin ma małą publikę, więc jeżeli mieliby stale nagrywać metina to ich kanał cofałby się a nie rozwijał. Półtorej miesiąca i będzie to samo co teraz na ravii. Skoro ich serwer ma być klasykiem, to jakie oni zamierzają wprowadzać aktualizacje w takim razie? To samo siebie wyklucza. Ludzie ślepo pójdą za pompateamem, ale oczywiscie skończy się tak jak zawsze.. Pompateam ma w dupie ravie s1 i s2, więc tutaj będzie to samo.. o ile dobrze pamiętam Asig miał już 2 serwery Nawie.eu, tą przed pompąmt2 i niedawno, która padła po miesiącu.

Opublikowano

Pewnie będzie masa graczy na starcie bo nie ma co się dziwić ale jak poznają się na rozgrywce to skończą tak szybko jak zaczęli. Pewnie zmianki w IS oraz typ serwera strasznie ich zniechęci ale co tam życzę im jak najlepiej.

Opublikowano

Serwer sam w sobie jest całkiem fajny! :) 

Przypomniały mi się stare czasy to na pewno.. bić się o spota w 10.. nigdy tego nie zapomnę :D 

Już nie wywala z gry.. no może czasami.. 

Całkiem fajnie się gra.. zarywam nockę! :) 

yPanDsZ.png

Opublikowano

Chyba jako pierwszy serwer poradzili sobie z atakami dds.Gram kilka godzin nie zauwazylem jeszcze bota.Is drogi ale to dobrze wg Mnie.Wydaje się ,ze serwer stabilny-zobaczymy jak będą dbali o niego.No i nawet teraz masa ludzi-ciężko się expi.Ale to jest to co lubie.

Opublikowano

Jeśli ktoś lubi się bić z 10 osobami o spota nawet w M1 to niech wbija. Ja już wole pograć na serwie 1000max niż tłuc się jak idiota o dzikie psy.

o.O  Ty nawet na pl takiej ujni nie było. O psy nigdy nie widziałem pvp  xD 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...