Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mysz do 50-100 zł pod fingertip

wgnsy123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kwota przeznaczona na kupno myszy: 50zł & 100zł
Preferowany chwyt (palm, claw, fingertip): fingertip
Zastosowanie (gry fps, praca biurowa, gry mmorpg, etc.): Internet, granie w różne gry (bf1, h1z1, lol, 7dtd, arma itp. itp.)
Używane DPI: Na aktualnej posiadam max. 2000 dpi z czego używam 1k, 1.5k i gra mi się dobrze. Myszka stara, która mi powoli odmawia posłuszeństwa to Tracer ghost le
Rozmiar dłoni (w centymetrach): Kurde, sam nie wiem, obczajcie tego Tracer Ghost LE, pasuje mi idealnie w dłoń :P
Wymagania specjalne: Dobry sensor, sensowny wygląd, wygoda i żeby się nie popsuło za szybko :/

Podałem dwie ceny ponieważ nie wiem ile tak na prawdę będe w stanie wydać, także prosiłbym o podanie dwóch najlepszych propozycji, do stówki i do 5 dyszek.

ezgif.com-resize.gif

Opublikowano

Niestety to wychodzi poza 100 złotych. Jednak prosiłbym o te dwie propozycje do podanej ceny. Może być też palm grip.

ezgif.com-resize.gif

Opublikowano

Logitech G100s nie jest pod palma... to mysz do clawgripa.

Do Palma do 50zł masz Tracer Vanquish na avago 3050(optyk)

lub taki bardziej uniwersany chwyt (palm,finger,claw) A4tech A90 - to generalnie bardzo dobra mysz

jest jeszcze Cougar 200m

na maxymalnym zakresie będzie Ozone Neon 3k (100zł)

POLECANE MYSZKI

powyżej 200zł   1.ZOWIE FK1/EC1A/EC2A itp    2.DM1 PRO S   3.RAZER Deathadder
od 150 do 200zł   1.Gigabyte XM300   2.DM1 PRo   3.SS Rival 300
od 100 do 150zł   1.CM Storm Alcor   2.OZONE NEON 3K   3.Tessoro Saggita

do 100zł    1.A4tech A90 bloody    2.Logitech G100s    3.Cougar 200K   do 50zł Tracer Vanquish

Opublikowano

Logitech G100s nie jest pod palma... to mysz do clawgripa.

Do Palma do 50zł masz Tracer Vanquish na avago 3050(optyk)

lub taki bardziej uniwersany chwyt (palm,finger,claw) A4tech A90 - to generalnie bardzo dobra mysz

jest jeszcze Cougar 200m

na maxymalnym zakresie będzie Ozone Neon 3k (100zł)

Czytaj gosciu temat, najpierw napisal, ze pod fingera, dopiero potem ze pod palma, pod fingera g100s jest dobry.

Pod tego palma to wyzej wspomniany a90 bedzie dobry.

Opublikowano

Dzisiaj wstajac rano o 6 Xkom wypuscil kod rabatowy 50% na wybrane akcesoria. Zaklepałem sobie SS Rival 100 Gaia Green za 79zlotych. Bedzie okej?

ezgif.com-resize.gif

Opublikowano

Okej, odebralem dzisiaj z xkomu wraz z podkladka a4tech 7x 300mp czy cos takiego. Wyglada faajnie, ale pierw musze poczekac az komputer mi z gwarancji wroci to wtedy obczaje czy smiga.

ezgif.com-resize.gif

Opublikowano

też kupiłem 2 szt tego Rivala 100 ;) dobry zakup za te pieniądze ... bo nie warta 140zł ... za 149zł masz DM1 Pro.

POLECANE MYSZKI

powyżej 200zł   1.ZOWIE FK1/EC1A/EC2A itp    2.DM1 PRO S   3.RAZER Deathadder
od 150 do 200zł   1.Gigabyte XM300   2.DM1 PRo   3.SS Rival 300
od 100 do 150zł   1.CM Storm Alcor   2.OZONE NEON 3K   3.Tessoro Saggita

do 100zł    1.A4tech A90 bloody    2.Logitech G100s    3.Cougar 200K   do 50zł Tracer Vanquish

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...