Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] ExploitFixer - poprawki kilku luk Spigota

NSOfficial

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

>mlodziencze frustracje

>unixejpl

wybierz jedno

Gdyby nie team orion i vearcer to unixeju bys nadal mial serwerek bez zabezpieczen :D troszke cie wytresowalismy nieprawdaz?

p.s Piekne zachowanie administracji (ciekawe komentarze thenatiipl i 0011) :D

http://iv.pl/images/04933173007877359556.png

44842f66216cf.gif

ORION & NUDE b7 DEV

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zacznijmy od tego, że Twoje umiejętności i cała resztej "Onion Teamu" prócz jednej osoby ograniczają się do włączenia komputera i grania w gry. Umysłowe zera.

Samo zdiagnozowanie Tych niesamowitych podatności nie zajęło mi łącznie więcej niż 30 minut. ^.^

Nie wiem co masz na myśli używając słowa "tresować", być może u Ciebie w domu tresuje się ludzi. W każdym razie nie wynoś tej patologii dalej.

Twój post nic nie wnosi.

Bez odbioru.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Nie działa na Papierowym Spigocie

[03:38:05] [Server thread/INFO]: [ExploitFixer] Disabling ExploitFixer v1.1
[03:38:05] [Server thread/INFO]: [NoForExploits] Wylaczono.
[03:38:05] [Server thread/ERROR]: Error occurred while disabling ExploitFixer v1.1 (Is it up to date?)
org.bukkit.plugin.IllegalPluginAccessException: Plugin attempted to register task while disabled
	at org.bukkit.craftbukkit.v1_7_R4.scheduler.CraftScheduler.validate(CraftScheduler.java:400) ~[PaperSpigot-1.7.10-R0.1-SNAPSHOT-latest.jar:git-PaperSpigot-1f7d532]
	at org.bukkit.craftbukkit.v1_7_R4.scheduler.CraftScheduler.runTaskTimerAsynchronously(CraftScheduler.java:141) ~[PaperSpigot-1.7.10-R0.1-SNAPSHOT-latest.jar:git-PaperSpigot-1f7d532]
	at org.bukkit.craftbukkit.v1_7_R4.scheduler.CraftScheduler.runTaskLaterAsynchronously(CraftScheduler.java:115) ~[PaperSpigot-1.7.10-R0.1-SNAPSHOT-latest.jar:git-PaperSpigot-1f7d532]
	at org.bukkit.craftbukkit.v1_7_R4.scheduler.CraftScheduler.runTaskAsynchronously(CraftScheduler.java:98) ~[PaperSpigot-1.7.10-R0.1-SNAPSHOT-latest.jar:git-PaperSpigot-1f7d532]
	at net.xayanix.nssv.exploitfix.utils.UpdateUtils.doUpdate(UpdateUtils.java:40) ~[?:?]
	at net.xayanix.nssv.exploitfix.basic.Main.onDisable(Main.java:57) ~[?:?]
	at org.bukkit.plugin.java.JavaPlugin.setEnabled(JavaPlugin.java:318) ~[PaperSpigot-1.7.10-R0.1-SNAPSHOT-latest.jar:git-PaperSpigot-1f7d532]
	at org.bukkit.plugin.java.JavaPluginLoader.disablePlugin(JavaPluginLoader.java:356) [PaperSpigot-1.7.10-R0.1-SNAPSHOT-latest.jar:git-PaperSpigot-1f7d532]
	at org.bukkit.plugin.SimplePluginManager.disablePlugin(SimplePluginManager.java:431) [PaperSpigot-1.7.10-R0.1-SNAPSHOT-latest.jar:git-PaperSpigot-1f7d532]
	at org.bukkit.plugin.SimplePluginManager.disablePlugins(SimplePluginManager.java:424) [PaperSpigot-1.7.10-R0.1-SNAPSHOT-latest.jar:git-PaperSpigot-1f7d532]
	at org.bukkit.craftbukkit.v1_7_R4.CraftServer.disablePlugins(CraftServer.java:412) [PaperSpigot-1.7.10-R0.1-SNAPSHOT-latest.jar:git-PaperSpigot-1f7d532]
	at net.minecraft.server.v1_7_R4.MinecraftServer.stop(MinecraftServer.java:387) [PaperSpigot-1.7.10-R0.1-SNAPSHOT-latest.jar:git-PaperSpigot-1f7d532]
	at net.minecraft.server.v1_7_R4.MinecraftServer.run(MinecraftServer.java:584) [PaperSpigot-1.7.10-R0.1-SNAPSHOT-latest.jar:git-PaperSpigot-1f7d532]
	at net.minecraft.server.v1_7_R4.ThreadServerApplication.run(SourceFile:628) [PaperSpigot-1.7.10-R0.1-SNAPSHOT-latest.jar:git-PaperSpigot-1f7d532] 

i czy można prosić o inne źródło do pobrania?

opencraft.pl << { na takim jeszcze nie grałeś }

TDepLbR.gif

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

@x000 Skąd mamy mieć pewność, że nie jest to przeklejona wiadomość tak samo jak zrobił xmkdx, aby wywalić exet3ra? :) W końcu mkd jest u was na discordzie więc mógł z tobą te wiadomości z edytować. :)

Opublikowano

@x000 Skąd mamy mieć pewność, że nie jest to przeklejona wiadomość tak samo jak zrobił xmkdx, aby wywalić exet3ra? :) W końcu mkd jest u was na discordzie więc mógł z tobą te wiadomości z edytować. :)

Polecam nie wchodzić w dyskusję z tymi robakami, dobrze na tym wyjdziesz. :D

@topic

Aktualizacja już niedługo.

Opublikowano

Oj mysle ze ty - czlonku administracji nssv dokladnie wiesz co robi Unixej i spółka. Jeśli tak bardzo chcesz moge poprosic zeby nagral całą konwersacje z Unixejem i wtedy nie wykrecisz sie ze skrin sklejony. Pozatym jak wytlumaczysz to ze plugin pobierany jest przez php? Czas start!

Opublikowano

Oj mysle ze ty - czlonku administracji nssv dokladnie wiesz co robi Unixej i spółka. Jeśli tak bardzo chcesz moge poprosic zeby nagral całą konwersacje z Unixejem i wtedy nie wykrecisz sie ze skrin sklejony. Pozatym jak wytlumaczysz to ze plugin pobierany jest przez php? Czas start!

Ja tylko nie rozumiem, dlaczego zamiast zająć się własnym życiem próbujesz na wszelkie możliwe sposoby utrudnić mi moje (chociaż i tak mi to jest obojętne - to co robisz). Zajmij się czymś bardziej pożytecznym niż rozpętywanie gównoburz wszędzie gdzie to tylko możliwe. ;) Plugin jest przekierowywany przez PHP w celu tworzenia statystyk ilości jego pobrań.

Opublikowano

Ja tylko nie rozumiem, dlaczego zamiast zająć się własnym życiem próbujesz na wszelkie możliwe sposoby utrudnić mi moje (chociaż i tak mi to jest obojętne - to co robisz). Zajmij się czymś bardziej pożytecznym niż rozpętywanie gównoburz wszędzie gdzie to tylko możliwe. ;) Plugin jest przekierowywany przez PHP w celu tworzenia statystyk ilości jego pobrań.

Myślisz , że utrudnianie tobie życia jest spowodowane chęcią dowartościowania się? Nie.

Kto nas co chwile ddosuje ?

Kto cały czas rozpoczyna dyskusje z nami na poziomie "gimbusa" ?

Kto wpuszcza boty na nasze serwery ?

Kto nastawia swoją administracje przeciwko nam ?

Kto daje nawet czarne listy na swoim serwerze niewinnym graczom z powodem "-" albo "orion team"

Hmm?

p.s Nie polecam wgrywać tego pluginu na swoje serwery. Powody zostały podane wcześniej.

@x000 Skąd mamy mieć pewność, że nie jest to przeklejona wiadomość tak samo jak zrobił xmkdx, aby wywalić exet3ra?  :) W końcu mkd jest u was na discordzie więc mógł z tobą te wiadomości z edytować.  :)

MKD nawet nie ma żadnej rangi u nas na Discordzie a jedyny kanał do którego ma dostęp to "pogaduszki"

44842f66216cf.gif

ORION & NUDE b7 DEV

Opublikowano

p.s Nie polecam wgrywać tego pluginu na swoje serwery. Powody zostały podane wcześniej.

To zdanie możecie czytać jako: nie używajcie tego pluginu, bo nie będziemy mogli wam wywalić serwera.

Do reszty pytań się nie odniosę bo nie mają nic do wątku i są tak samo głupie jak wasz team.

EDIT:

update, możliwość wyłączenia autoaktualizacji, co by dzieciaki wyżej się nie pruły ;)

@Offtop

Jeśli prowadzisz swój serwer 1.9.x+ i masz "dziwne" crashe związane z PacketPlayInFlying to wal na PW (dostaniesz fix), idioci wyżej bawią się nową luką (znalezioną w internecie btw.) i crashują co popadnie. Podobno lecra*t.pl jest jednym z obiektów ich zabaw. ;)

Opublikowano

To zdanie możecie czytać jako: nie używajcie tego pluginu, bo nie będziemy mogli wam wywalić serwera.

Do reszty pytań się nie odniosę bo nie mają nic do wątku i są tak samo głupie jak wasz team.

EDIT:

update, możliwość wyłączenia autoaktualizacji, co by dzieciaki wyżej się nie pruły ;)

@Offtop

Jeśli prowadzisz swój serwer 1.9.x+ i masz "dziwne" crashe związane z PacketPlayInFlying to wal na PW (dostaniesz fix), idioci wyżej bawią się nową luką (znalezioną w internecie btw.) i crashują co popadnie. Podobno lecra*t.pl jest jednym z obiektów ich zabaw. ;)

Nie chodzi o to, że nie będziemy mogli crashować bo podaliśmy wersje bez updatera :)

ps. Nie crashujemy serwerów bez powodu, lecr*ft.pl został scrashowany dla testów czy mój stary exploit z czerwca nadal działa, po czym admin otrzymał przeprosiny i fixa ;)

Opublikowano

- W tej sprawie nie wiem jak jest.

- W tej sprawie nie wiem jak jest. - nie mam waszych prywatnych wiadomości

- W tej sprawie nie wiem jak jest. - Nawet nie wiedziałem że macie serwer :D

- A tutaj sie wypowiem. :) Jako iż jestem w administracji wiem co kto pisze. I unixej nam nic nie każe po prostu po waszym zachowaniu wiemy jak was traktować :) Do ciebie johny akurat nic nie mam. Czasami trafi sie okazja popisać na skype to piszemy. Ale unixej nie nasyła nas na powiedzmy obrażanie was albo coś innego :)

Kto daje nawet czarne listy na swoim serwerze niewinnym graczom z powodem "-" albo "orion team"

- Wiesz co. Nie chciałbym aby grali na moim serwerze osoby które próbują go zniszczyć :) Sam bym dawał blackliste :). Co do niewinnych osób. Można sie na vanishu tp i ocenić. Wiem jak wygląda wasza aura i czasami coś się napisze na chacie adm :)

Opublikowano

- W tej sprawie nie wiem jak jest.

- W tej sprawie nie wiem jak jest. - nie mam waszych prywatnych wiadomości

- W tej sprawie nie wiem jak jest. - Nawet nie wiedziałem że macie serwer :D

- A tutaj sie wypowiem. :) Jako iż jestem w administracji wiem co kto pisze. I unixej nam nic nie każe po prostu po waszym zachowaniu wiemy jak was traktować :) Do ciebie johny akurat nic nie mam. Czasami trafi sie okazja popisać na skype to piszemy. Ale unixej nie nasyła nas na powiedzmy obrażanie was albo coś innego :)

- Wiesz co. Nie chciałbym aby grali na moim serwerze osoby które próbują go zniszczyć :) Sam bym dawał blackliste :). Co do niewinnych osób. Można sie na vanishu tp i ocenić. Wiem jak wygląda wasza aura i czasami coś się napisze na chacie adm :)

Skakałem sobie na bhopie przez pół mapy pvp i zostałem tepnięty do klatki ze szkła z napisem ameby umysłowe + dostałem bana z powodem spierdalaj więc pozdrawiam ;]

Otek miał udostępnić silnik z naprawionymi bugami i co? i go*no nawet dupy nie ruszył grubas, bo lepiej zarobić pieniążki oczywiście ;d W dodatku miał do kogoś "z nas" do końca tego roku przyjechać i niby nas pobić no ciekawe XDDDDD

@topic

Zalecam przełączyć się na najnowszą wersję. Jeśli już musicie używać tego 1.7 to wyłączcie autoupdate tego pluginu :)

Opublikowano

@v0canDEV_

W twojej histori moge byc grubasem, ale zebys tam zaznaczyl ze bogatym grubasem.

"Skakałem sobie na bhopie przez pół mapy pvp i zostałem tepnięty do klatki ze szkła z napisem ameby umysłowe + dostałem bana z powodem spierdalaj więc pozdrawiam ;]"

Lel, dostosowali idealny poziom dla Ciebie, adekwatny, nie powinenes sie dziwic, rodzice pewnie ciebie tez tak traktowali.

Gwarantuje Ci, jeszcze sie zobaczymy :)

Prawie srales pod gacie jak poweidzialem ze wypuszcze na neta fixa, pisales do 4 osob aby mi wyjebac neta, beka xD

Naprawde, nie ponizajcie sie juz dalej jak zrobicie crashera ktory zajmie wiecej niz 10 minut do fixniecia, zaplace wam.

Nic wlasnego nie wymysliscie do tej pory, co jest troche smutne bo zerujecie na cudzej pracy

+

Od pol roku wmieszaliscie mnie w ta swoja pseudo wojne i naprawde to jest nudne, serio a to dlatego ze nie chcialem wam pomoc z blazingiem xD

Wspolczuje rodzica, takich synow miec to sama duma, pewnie byscie skonczyli tak jak ten chlopak od jaglaka gdyby rodzicie sie dowiedzieli co robicie w internetach.

Slyszalem ze startuje serwer od ktoregos z was, zawitam.

@Edit

Prosilbym rowniez abys nie poruszal tematu mojego w tym topicu, bo nic z nim wspolnego nie mam.

Caly wasz onion team to porazka, sklejka peknietych gumek rodzicow, jak kod waszego clienta.

A jeden z was chyba world trade center robi z wlosow, czy cus 

<18:17:02> "MarmarukHD" został zablokowany permanentnie na serwerze przez "Otek" (Teamspeak przeznaczony dla ludzi.)

Opublikowano

o nie ! znowu nadciąga ta cała karuzela spierdolenia wargasrom.pl pokroju otka i innych tego typu spierdolin społecznych

44842f66216cf.gif

ORION & NUDE b7 DEV

Opublikowano

@v0canDEV_

W twojej histori moge byc grubasem, ale zebys tam zaznaczyl ze bogatym grubasem.

"Skakałem sobie na bhopie przez pół mapy pvp i zostałem tepnięty do klatki ze szkła z napisem ameby umysłowe + dostałem bana z powodem spierdalaj więc pozdrawiam ;]"

Lel, dostosowali idealny poziom dla Ciebie, adekwatny, nie powinenes sie dziwic, rodzice pewnie ciebie tez tak traktowali.

Gwarantuje Ci, jeszcze sie zobaczymy :)

Prawie srales pod gacie jak poweidzialem ze wypuszcze na neta fixa, pisales do 4 osob aby mi wyjebac neta, beka xD

Naprawde, nie ponizajcie sie juz dalej jak zrobicie crashera ktory zajmie wiecej niz 10 minut do fixniecia, zaplace wam.

Nic wlasnego nie wymysliscie do tej pory, co jest troche smutne bo zerujecie na cudzej pracy

+

Od pol roku wmieszaliscie mnie w ta swoja pseudo wojne i naprawde to jest nudne, serio a to dlatego ze nie chcialem wam pomoc z blazingiem xD

Wspolczuje rodzica, takich synow miec to sama duma, pewnie byscie skonczyli tak jak ten chlopak od jaglaka gdyby rodzicie sie dowiedzieli co robicie w internetach.

Slyszalem ze startuje serwer od ktoregos z was, zawitam.

@Edit

Prosilbym rowniez abys nie poruszal tematu mojego w tym topicu, bo nic z nim wspolnego nie mam.

Caly wasz onion team to porazka, sklejka peknietych gumek rodzicow, jak kod waszego clienta.

A jeden z was chyba world trade center robi z wlosow, czy cus 

>Lel, dostosowali idealny poziom dla Ciebie, adekwatny, nie powinenes sie dziwic, rodzice pewnie ciebie tez tak traktowali.

Lecenie po rodzicach, poziom 18 latka :)

>Prawie srales pod gacie jak poweidzialem ze wypuszcze na neta fixa, pisales do 4 osob aby mi wyjebac neta, beka xD

Wybacz ale nie jestesmy wami i nikogo nie ddosujemy :)

>pół roku

>a to dlatego ze nie chcialem wam pomoc z blazingiem

Ty nawet faktów nie kojarzysz ziomek xD

>Wspolczuje rodzica, takich synow miec to sama duma

Jechanie po rodzicach cz. 2. Ciekawe jak sie w sumie czują twoi rodzice z 19 czy tam 18 letnim prawiczkiem :)

BTW """RODZICĄ"""

>Slyszalem ze startuje serwer od ktoregos z was, zawitam.

Groźby i hipokryzja? Karalne :D

>Nic wlasnego nie wymysliscie do tej pory

Zapraszam na mój kanał exploit z NaN wstawiłem 3 mies szybciej niż był na hackforums :)

Ponadto paczke nspack pewnie ominąłem dzięki gościom z leakforums no bo przeciez to takie elitarne 1337 forum co wystarczy, że napiszesz i już wszystko robią za ciebie.

>Caly wasz onion team to porazka, sklejka peknietych gumek rodzicow, jak kod waszego clienta.

Powiedział Otek, który w życiu nie dotykał dziewczyny XDD

Btw zacznijmy od tego, że nawet nie masz Oriona nowszego niz r22 a zakończmy na tym, że nawet skrawka kodu nie widziałeś.

>A jeden z was chyba world trade center robi z wlosow, czy cus

Znowu powiedział Otek, kolega Unixeja. Wy oboje jesteście szczytem mody i hot twarzy :D

Opublikowano

@x000

"Lecenie po rodzicach, poziom 18 latka  :)"

Nie obrazilem w zaden sposob twoich rodzicow, niektorzy maja pecha do dzieci, wiec pewnie zrozumiesz za kilka lat.

"Wybacz ale nie jestesmy wami i nikogo nie ddosujemy  :)"

Ta?

https://scr.hu/vm2zlO

https://hastebin.com/izebihibaq.vbs

"Ty nawet faktów nie kojarzysz ziomek  xD"

Dodawanie mnie na fb do grupek, pisanie calym onion teamem na skype zawracanie mi gitary, tak kojarze.

"Jechanie po rodzicach cz. 2. Ciekawe jak sie w sumie czują twoi rodzice z 19 czy tam 18 letnim prawiczkiem  :) BTW """RODZICĄ""""

I to samo w co up, nie obrazilem nigdzie twoich rodzicow.

Btw, zobacz o ktorej pisalem caly tekst, na takim potwornym kacu ze az szkoda, ciesz sie ze w ogole odpisuje cebula :)

"Groźby i hipokryzja? Karalne  :D"

Masz moje dane personalne, adres, ip bodajze czekam misiu, jeszcze Ci naplulbym w twarz abys mial mnie za co pozwac.

"Zapraszam na mój kanał exploit z NaN wstawiłem 3 mies szybciej niż był na hackforums  :)"

Ten crasher debilu lata od 2013, jak mi sie bedzie chcialo to Ci wstawie logi, tylko ze wtedy opierowalo sie to na wyjebaniu NCP, a nie spigota :)

"Ponadto paczke nspack pewnie ominąłem dzięki gościom z leakforums no bo przeciez to takie elitarne 1337 forum co wystarczy, że napiszesz i już wszystko robią za ciebie."

Ale ja sie nie zajmuje paczka obecnie, bardzo chcialbym pomoc unixejowi ale nie mam kiedy to raz a dwa unixej raczej chce prowadzic paczke sam.

"Powiedział Otek, który w życiu nie dotykał dziewczyny XDD

Btw zacznijmy od tego, że nawet nie masz Oriona nowszego niz r22 a zakończmy na tym, że nawet skrawka kodu nie widziałeś."

Widzialem juz stary kod, sklejka kodu, nic nadzwyczajnego + smiem powiedziec ze nawet kukubaczek by to napisal lepiej xD

Nie rozumiem jeszcze co ma dziewczyna do caloksztaltu xD, no ale rozumiem ruchales juz w gimnazjum pewnie na przerwie ee mala mam fajny zel na wlosach chodz poruchamy sie w kiblu, zalosne.

"Znowu powiedział Otek, kolega Unixeja. Wy oboje jesteście szczytem mody i hot twarzy  :D"

Ja nie twierdze ze jestem nawet przystojny, ale lubie siebie, mowie tylko ze osoby pokroju Ciebie powinny sie inaczej maskowac, niz trzymac satelite z ufo na wlosach.

SUMA:

https://scr.hu/kkvRPn

Taki pro elo macie team, nie chce mi sie wstawiac screenow z fb, nie mam czasu na was wiecej.

Mam po prostu nadzieje ze jesli macie jaja pisac i robic takie rzeczy w internecie, bedziecie mieli tez jaja powiedziec te slowa w 4 oczy, milego wieczoru zycze.

<18:17:02> "MarmarukHD" został zablokowany permanentnie na serwerze przez "Otek" (Teamspeak przeznaczony dla ludzi.)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...