Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.7.10-1.8][Hardcore] PlayHC

MCWnuq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer Hardcore - PlayHC [Premium/NoPremium]

IP: Playhc.net

TS: ts.playhc.net

Strona: Playhc.net

FB: fb.com/playhcc (Warto dać like ,wiele konkursów)

Wersja: 1.7.10 - 1.8.X

Start serwera sobota 29.10.2016 godzina 18:00!

Krótki Wstęp

Serwer powstał z myślą o graczach ,chcemy by serwery hardcore bawiły tak jak kiedyś...

Wprawdzie nie damy rady cofnąć czasu ,ale...

Damy z siebie wszystko ,żeby gra na serwerze była przyjemna ,sami tego

nie zdziałamy ,dlatego musicie nam pomóc ,bo to wy tworzycie ten serwer!

~Gry mają łączyć nie rozdzielać!

~To ma być zabawa nie tylko rywalizacja!

Co oferujemy ?

Oferujemy wam stabilną grę ,mamy ogarniętego technika i dużo testów za sobą ,bo ponad dwa miesiące przygotowań.

Dużo eventów ,prawdopodobnie będą to cotygodniowe eventy.

Autorskie pluginy ,które urozmaicą wam rozgrywkę!

Łatwy kontakt z administracją, z doświadczenia wiemy ,że to jest głównym problemem na serwerach.

I wiele,wiele więcej,lecz musisz wbić żeby się przekonać co przygotowaliśmy dla Ciebie.

Prezentacja Serwera

https://youtu.be/l6UOBAPDbJc

Screenshoty

KgX29t0.jpg2z9raZt.pngLAISfAb.pngfBiTKvp.png

Opublikowano

Osobiście mogę polecić, Pan @MCWnuq to bardzo pozytywna osoba. Bardzo dobry technik i wlasciel. Z tego co wiem to prowadził już jeden serwer, easyhard, który także cieszył się ogromną popularnością. Jest mi jednakże bardzo smutno, sam fakt iż wnuq dobrze się zna z Invicjuszem(wlascielem craftcora), to i tak wchodzą sobie w paradę. Nic tylko życzyć sukcesów. :)

Opublikowano

@Mr_Macien dzięki za pozytywny feedback! Bardzo mi miło. ;) A co do CraftCore i Invicjusza to nie jest do końca tak, że wchodzę mu w paradę. Serwer hardcore to nie mediumhc jakim jest CraftCore. 

Opublikowano

@Mr_Macien dzięki za pozytywny feedback! Bardzo mi miło. ;) A co do CraftCore i Invicjusza to nie jest do końca tak, że wchodzę mu w paradę. Serwer hardcore to nie mediumhc jakim jest CraftCore.

Niby tak, ale zważając na to iż dajmy dla przykładu gildie XYZ. Gildia ta by grała tu i tu? Mogliscie się dogodzić co do dat startów. Wszyscy dobrze, że reszta osób z serwera X pójdzie za większością na serwer Y. Dla przykładu większe gildie typu HERO, FLAR, XRAY, DEST, CPUN, ZGON i inne nie będą siedziały na jednym serwerze. Weźmy pod uwagę serwer mchardcore, duży hype bo niby stary skkf, ludzie na starcie zabijali się o sloty, a teraz? W dniu jutrzejszym startuje jeden z większych serwerów mediumhc. Gracze pograją z tydzień-dwa i pójdą dalej. Gdzie tu sens gry? Co prawda to prawda stare czasy nie wrócą i każdy o tym wie. Co prawda u was na serwerze jest coś czego nie mają inne serwery, są nimi starsi gracze. Biorąc nawet Omikrona, który kiedyś grał na skkfie/mchc i wie co lubią gracze. Aktualnie by się wybić trzeba mieć w sobie coś unikatowego. Według mnie powinniście się dogadać co do startu i np przesunąć go do czasu gdy CraftCore będzie upadać. Takie jest przynajmniej moje zdanie.

Opublikowano

@Mr_Macien

Wiesz... Takie coś miałby sens gdyby nie fakt, że posiadamy już opłaconą maszynę. Jak wiesz (lub nie) koszt takiej maszyny kilkaset złoty (u nas np. to prawie 500zł). Więc nie byłoby i tak szansy na przełożenie startu. ;)

Opublikowano

@Mr_Macien

Wiesz... Takie coś miałby sens gdyby nie fakt, że posiadamy już opłaconą maszynę. Jak wiesz (lub nie) koszt takiej maszyny kilkaset złoty (u nas np. to prawie 500zł). Więc nie byłoby i tak szansy na przełożenie startu. ;)

Rozumiem, serwery dedykowane są drogie. No nic, ja przynajmniej wam dobrze życzę, ale nie licze na dużą ilość graczy. :/

Będą jakieś eventy?

Opublikowano

Serwer od @MCWnuq , czyli pełna profeska. Pozdrawiam i polecam :D.

Jeden z niewielu oficjalnych partnerów minecraft pochodzących z polski.

goPYjbL.png

Opublikowano

@xGrzechu
Tak wiem, że prezentacja nie zachęca... ale chociaż nie jest z generatora. ;)
Ale pewnie na następną edycję, zrobimy coś w formie graficznej, bo teraz już brakło czasu.
Cieszę się, że wbijesz. Mam nadzieję, że serwer Ci się spodoba i będziesz grać. :)

@ref

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...