Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EASY] Argium.pl [VPS] [ITEMSHOP]

Matix8981

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego jak zakładam gildie to wchodzę w jej panel a za chwile ta gildia sama sie usuwa? 

Właściciel serwera jeszcze pewnie tego nie naprawił.

No bywa jak tam twój gotowiec na plikach "by ZEUS"

Dlaczego jak zakładam gildie to wchodzę w jej panel a za chwile ta gildia sama sie usuwa? 

Właściciel serwera jeszcze pewnie tego nie naprawił.

do nowego roku prawdopodobnie naprawią xD

Do nowego roku powstaną nowe pliki :)

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 112
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@topic Niedługo lochy na serwerze s1 zostaną naprawione. @ref

Czekamy :D na loszki :D PS: Dlaczego sms shop jest pod microvps na s1 a na s3 masz pod microsms ? :D

Opublikowano

Chciałbym tutaj napisać opinie o serwerze s3.

Po niecałych 3 miesiącach grania na tym serwerze mogę z serca polecić ten serwer ze względu na dobrą rozrywkę oraz dobry kontakt z administracją, tylko jest kilka "ale".

Co do serwera to proponowałbym poprawienie Twierdzy iż w kuźni przy tych "ulepszeniach" nie da się wbić 150 poziom (bodajże to jest max.), dalej to jest dodanie rankingu petów oraz twierdzy. Kolejną rzeczą według mnie jest czyszczenie gildii, które wcześniej nabijały na wojnach punkty i do dnia dzisiejszego nie są dalej prowadzone (chodzi mi tutaj głównie o TOP1/2). A co do zakładania gildii to gracze narzekają na to, że teraz nie można jej założyć (bug?).

Następną rzeczą jest poprawienie orderów (żeby inne osoby widziały jakie mają staty). Następnie jest zbugowana katapulta (nie działa?). Może to są takie poprawki kosmetyczne, ale według mnie serwer by o wiele lepiej wyglądał oraz byłby w 100% odbugowany.

Pozdrawiam,

SayoNara

Opublikowano

@Matix8981

Co się stało z serwerem ? 

Wszystko padło  :((

Nie ma tak dobrze norberciku :) serwer bd stał  

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...