Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Patch OB36

Shazzy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Patch wygląda całkiem okej, gra zmierza w dobrym kierunku. :)

Skin Halloween nie jest jakiś super, jak pisałem w innym temacie, ale pasuje do grafiki gry. Czekam mimo wszystko na więcej. W sumie wprowadzenie systemu podwójnego expa i złota był kwestią czasu, ale opcja jak najbardziej na plus. 

Opublikowano

Doświadczył ktoś może spadek fpsów po tym patchu? 

Spadków nie doświadczyłem, jednakże od pewnego czasu gdy strzelam np. Ruckusem podczas dynamicznej akcji to dźwięk strasznie traci na jakości i szumi/buczy. Co do Patcha to wprowadziłbym możliwość pomijania "Zagrania Meczu", ot aby gdy dostajemy 0-4, to raczej nie mamy ochoty tego oglądać. Drugie primo to sam fakt, iż komputer słabo dobiera te akcje, czasem ktoś dobił same ogryzki, a pojawił się na końcu. Ale z optymizmem patrzmy w przyszłość, bowiem to dopiero Beta, a i sama funkcja nowiutka.

Lubisz Serie A? Napisz do mnie na PW! 

Opublikowano

Patch całkiem dobry, ciekawe usprawnienia. Ale tak jak w Overwatchu ten system kuleje i to bardzo. Robiąc solo 4 graczy nie dostałem żadnego wyróżnienia, a typ co porobił 2 dostał - wtf? Boosty całkiem fajną opcją, tylko trzeba ekipy, aby dobrze działały.

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...