Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AvnBot

Eros_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zainstalowałem AvnBota skonfigurowałem go i odpaliłem ale nie wszedł na server ktos może wie dlaczego tak się dzieje?

#######
# Konfiguracja logowania
#
#######

$config['query']['login'] = 'serveradmin';
$config['query']['password'] = 'Moje Hasło'; #ServerQuery password

$config['server']['ip'] = 'VixenClan.tspeak.PL';  (Jest tu napisane normalne IP VPS'a ale nie wiem czy mogę to udostępnić)
$config['server']['port'] = 9987; #Server port
$config['server']['queryport'] = 10011; #Server query port

#######
# Konfiguracja bota
#
#######

$config['bot']['nickname'] = 'AVNBot'; #Bots name
$config['bot']['channel'] = 10; #Bots channel
$config['bot']['admingroups'] = array(2, 6); #ID grup administracyjnych (po przecinku)
$config['bot']['technician'] = array(2); #ID grup technicznych (po przecinku). Będą mogli oni zarządzać botem; będą oni również otrzymywać powiadomienia w razie problemów z botem. (wymagane permissie: i_client_private_textmessage_power == 100 oraz i_client_serverquery_view_power == 100)
$config['bot']['speed'] = 3; #PrÄ™dkość bota (od 1 do âž). Im mniej tym szybsze dziaĹ‚anie bota (10 - sekunda // 1 - 1/10 sekundy). JeĹĽeli maszyna laguje Ci przez bota, to zwiÄ™ksz tÄ™ wartość (bot moĹĽe dziaĹ‚ać z opóźnieniem)
$config['bot']['version'] = '1.1.0'; #Wersja bota

#######

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...