Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrot do metina na plu ?

ranger12345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam 20 lat a gram w gry dla dzieci ;)

Opłaca się gdzieś pograć od zera znaczy nowa postać na ktr serwerze na najnowszym czy nie koniecznie?

Co jest teraz grywalne ? Wiadomo ze do expa to lepsze a do pvp to ale na razie do wbijania lvli mysle nad wojem body?

A i z racji ze to forum o cheatach to sa jakies hacki na pla dzialajace?

Opublikowano

Nie no bez przesady, jakbyś grał w minecrafta to bym Cię zbluzgał, ale Metina to Ty szanuj xD

M2bob - płatny bocik, lub metin2mod.tk - darmowe pelerynki, attack speed, movement speed itp

Do Expa to body+buff, sura wp z buffem albo bez, lub mental z buffem albo bez. Na początkowy zarobek to bodiego polecam, bo najszybszy z tej trójki :)

Co do serwerów to nie wiem gdzie najwięcej gra ludu, ale z tego co się orientuję, to Tortuga, aktualnie chyba najnowszy serwer. Słyszałem również plotki, że w listopadzie startuje nowy polski serwer, ale nie wiem, czy do tego dojdzie, czy to tylko plotki.

A jeżeli chcesz dobregro Polskiego priwka, to Vesteris, lub Balmora s3, która startuje 5 Listopada.

Pozdrawiam

VsxuB58.png

Opublikowano

Nie no bez przesady, jakbyś grał w minecrafta to bym Cię zbluzgał, ale Metina to Ty szanuj xD

M2bob - płatny bocik, lub metin2mod.tk - darmowe pelerynki, attack speed, movement speed itp

Do Expa to body+buff, sura wp z buffem albo bez, lub mental z buffem albo bez. Na początkowy zarobek to bodiego polecam, bo najszybszy z tej trójki :)

Co do serwerów to nie wiem gdzie najwięcej gra ludu, ale z tego co się orientuję, to Tortuga, aktualnie chyba najnowszy serwer. Słyszałem również plotki, że w listopadzie startuje nowy polski serwer, ale nie wiem, czy do tego dojdzie, czy to tylko plotki.

A jeżeli chcesz dobregro Polskiego priwka, to Vesteris, lub Balmora s3, która startuje 5 Listopada.

Pozdrawiam

Wszystko fajnie dziala w tym metin2mod tk oprocz potowania pomoze ktos? Jak ustawiam suwaki na 100% nie potuje na 0 tak samo gdzies posrdoku na 50% tez nie dziala probowalem na tym pasku wlaczac/wylaczac myslalem ze sie buguje ale dalej nie dziala reke,exp,pelerynki wsio dziala oprocz tego potowania a jednak by sie przydalo.

Opublikowano

Hmm moze dlatego ze potki trzeba miec w eq. Ba! Na pasku trzeba zatwierdzić potke i ustaw suwak tak na 80 %

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Polecam zagrać likanem, fajnie się expi a zawsze jakaś nowość. ^^

Opublikowano

Według mnie, ciekawym serwerem jest WoM2 i tak jak pisałem w innym temacie, warto poczekać na balmorke s3 i zobaczyć jak będzie się prezentowała.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...