Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evie - MOŻE WSPÓLNY PROJEKT?

xSaSu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mój FB

Nie musi być projekt levelu. Może być to cokolwiek, muzyka, dźwięk, najmniejszy element a już zostaniesz wyróżniony.

Podstawowe informację:

Nazwa: Evie(Jeśli nie będzie pomysłu na inną to taka zostanie)
Typ: Zręcznościowa, Logiczna, 2D(Chociaż 2D to tylko perspektywa którą widzi gracz)
Platforma: PC, Android
Silnik: Unity 5.0
Gdzie mogę wysłać swój pomysł lub projekt?
Posiadam stronę na FB!

Cześć, niestety materiał bez audio. Przepraszam, ale mikrofon odmawia współpracy… Tworzę mini grę 2D, Platforma? PC, Android. Dlaczego publikuję ten materiał? Potrzebuję pomocy, brak mi jakichkolwiek pomysłów na poziomy.

Chcesz pomóc i jednocześnie zostać współtwórcą? Nie musisz być programistą czy grafikiem, modele czy skrypty wykonam ja. :) Oprawa graficzna? Jak pewnie widzisz gra jest inspirowana LIMBO. Kolor czarny + biały.Chcesz pomóc i jednocześnie zostać współtwórcą? Nie musisz być programistą czy grafikiem, modele czy skrypty wykonam ja. :) Oprawa graficzna? Jak pewnie widzisz gra jest inspirowana LIMBO. Kolor czarny + biały.

A, więc, Gra? Spokojna z nastrojowa muzyką, która umili rozgrywkę PRZYKŁAD.

Zręcznościowa i troszkę logiczna.

Grę tworzę w Unity 5.0. Chcesz wykonać projekt poziomu samemu? Nie ma problemu!

Możesz również przesłać mi swój pomysł w formie pisemnej, czy namalować w paincie. :)
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Exille ja nadal czekam na kolejny odcinek z seri tworzenia gry w unity (długo trwa u ciebie tydzien ;). Ale życzę powodzenia z projektem.

Opublikowano

Jeśli szukasz wsparcia designerskiego... tak się składa, że pracuję jako level designer, to możesz się do mnie odezwać. Raczej nie znajdę czasu, aby coś dla Ciebie wykonać, ale zapewne coś doradzę.

Odwiedź mój profil aby zobaczyć adres mojego bloga o projektowaniu gier!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...