Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

CZe mam pytanie -- czy ban jest tylko na E-maila??

bo jak gram (na raz)

-Dropkiem

-shopem

-główną

-FB

to jak każda jest na innym e mailu to dostane bana na all? czy tylko na FB?

Opublikowano

Wydaje mi się że tylko na FB jesli masz go na innym e-mailu od pozostałych kont

Moje konto sydney223.gif

Konto brata siemapol.gif

Proszę o plusika jeśli pomogłem :)

Opublikowano

Sprawdzając konta powiązane przede wszystkim brany jest pod uwagę adres e-mail, więc teoretycznie bana dostaniesz tylko na fishbota. Wiem jednak z doświadczenia, że GM ma możliwość od razu sprawdzenia też adresu ip, ale chyba nie decydują się na tak radyklane rozwiązanie by banować na jego podstawie, gdyż w ten sposób mogliby poblokować wielu innych graczy.

Opublikowano

GF sprawdza logi :( więc np. jeżeli logowałeś się na główną, a zaraz potem na fb i sobie zacząłeś łowić, istnieje szansa, że sprawdzą logi z twojego Ip i główne dostanie bana jako konto powiązane (miałem tak w 4Story...)

52287137559562145640.png

Opublikowano

a ja cos takiego miałem jak wiecie to mowcie

Gram w metka z siora i dostałem bana4ever zbanowali mi wszystkie konta na roznych emailach a jej nie:P ciekawe skad wiedzieli ktore sa moje

Opublikowano

Możesz mieć pecha i zbanują ci wszystkie konta lub tylko FB, ja raz miałem przez noc włączone 4 Fb 1 konto pozyczone od kumpla i gm zbanowal 2 konta na 4 lowiące i wszystkie postacie mojego kumpla ;p , za 2 razem to łowiłem 2 kontami zostaly one zbanowane a na dodatek bana dostała główna postać ;]

TOrCIDA GOrNIK ZABrZE ;]

Opublikowano

Wszystkie wypowiedz: Ban na IP to bzdura...

Ban jest tylko i wyłącznie na wszystkie konta na E-mail. Czyli jeśli łowisz na Fb i GM cię przyłapie to zbanuje wszystkie konta, które masz na E-mailu na którym masz FB.

Dlaczego na IP nie banują?

Ponieważ było by to dla nich bardzo nie opłacalne, jakby każdy FB był banowany to w końcu 15% graczy przestało by im płacic (w formie SM)

Gram w Metina od 2007 roku więc się ze mną nie kłócić, wystarczająco dużo wiem na jego temat...

P.S. Daj + jesli pomogłem :D

59561-pieprz-wszystko-nakurwiaj-na-gitarze.gif

Moje motto życiowe

:)

Zbieram +

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...