Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jesienne porządki - bla bla bla

Vilche

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siem. 

Co sądzicie o tych porządkach na forum? 

http://www.mpcforum.pl/topic/1577083-jesienne-porządki-na-mpcforum/#entry13311775

Niby fajnie, ale jak wiadomo plakietki były wcześniej i też trzebało się zarobić by jakąś zdobyć, i teraz ponawiamy ten proces po to by je dostać od początku, byśmy mieli konkurencje jak w lolu, ktoś tam tak pisał.

I najlepsze, ludzie co mieli je kilka lat, z niczym nie zostali tylko zostawili ich samych sobie. Brawa k***a, żadnego wyróżnienia za to że kiedyś kimś tam się było, albo jakiś bonus przyznany na zdobycie następnej plakietki. Podobno ten zabieg ma ożywić forum by uczestniczyli w konkursach.

Zależałoby wam na odzyskanie rangi? 

A co wy sądzicie o tych zmianach? 

Według mnie to śmiech na sali, no ale zapraszam do dyskusji, czy zmiana najbardziej na tak czy na nie. (Jeżeli tak to trzeba wiedzieć że forum nie powstało w 2016 i zerowanie czegoś co było z nami od kilku lat, po to by zdobyć to na nowo, to jest jak nie szanowanie nas użytkowników) 

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Zależałoby wam na odzyskanie rangi? 

A co wy sądzicie o tych zmianach? 

Zależy od ilości wkładu, oczywiście nic większego nie wchodzi pod uwagę ze względu iż każdego dnia w praktyce forum może się zdualmediować z internetu. Nie uważam, że była to dobra zmiana lecz nie mógłbym napisać, że chciałoby mi się wymyślać lepszą, po prostu myślę, że tak jak było wcześniej na obecne czasy jest lepiej.

Opublikowano

Głupi byłem, że się tyle starałem o plakietkę, teraz przynajmniej wiem że nie warto marnować czasu na te durne konkursiki.

zakończył dyskusje w tym temacie :)

Opublikowano

Głupi byłem, że się tyle starałem o plakietkę, teraz przynajmniej wiem że nie warto marnować czasu na te durne konkursiki.

zakończył dyskusje w tym temacie :)

Nie zauważyłem, i faktycznie temat wyczerpany. 

Opublikowano

Tsa, nie opłaca się teraz w ogóle starać na te gówno-konkursy i ścigać się o plakietkę jak o dywizję w lolu. Wcześniej jeszcze miało to jakiś sens, teraz już nie ma. 

Opublikowano

Płaczą ci, którzy najwięcej się natrudzili ofc xD

Mógłbym zrozumieć, gdybyście byli od początków forum i ciężko pracowali na te odznaczenia. Ale wy k***a otrzymaliście je, gdy nie miały już żadnej wartości i każdy na forum latał z plakietką. Na przykład taki best member. Nagroda której posiadaczy powinno się policzyć na palcach jednej dłoni. A tu taki c**j, od dłuższego czasu osoby które nie zasługiwały na takie wyróżnienie, wygrywając banalne konkursy w których nikt nie brał udziału, latały po forum z bestem dającym cenne przywileje. 

tl;dr

C***a sie natrudziliście, a płaczecie najwięcej. Gdybyście wygrali nagrody w 2k10 to można zrozumieć. Ale administracja i tak chciała zrekompensować zmiany w nagrodach konkursami z okazji 9 urodzin ale po co brać udział xD

Nie płaczcie bo to nic nie da, a tylko was kompromituje 

Opublikowano

Mógłbym zrozumieć, gdybyście byli od początków forum i ciężko pracowali na te odznaczenia. Ale wy k***a otrzymaliście je, gdy nie miały już żadnej wartości i każdy na forum latał z plakietką. Na przykład taki best member. Nagroda której posiadaczy powinno się policzyć na palcach jednej dłoni. A tu taki c**j, od dłuższego czasu osoby które nie zasługiwały na takie wyróżnienie, wygrywając banalne konkursy w których nikt nie brał udziału, latały po forum z bestem dającym cenne przywileje. 

tl;dr

C***a sie natrudziliście, a płaczecie najwięcej. Gdybyście wygrali nagrody w 2k10 to można zrozumieć. Ale administracja i tak chciała zrekompensować zmiany w nagrodach konkursami z okazji 9 urodzin ale po co brać udział xD

Nikt tu nie płacze a każdy wyraża swoje poglądy i wyraża zdanie na ten temat. A no zapomniałem, na tym forum nie można, bo zaraz zleci sie banda niedorozwiniętych gimnazjalistów i zacznie udowadniać swoje niedojebanie mózgowe 

Btw. @554461402688252517908.png drejw nie szczekaj tak bo za gówniaty jesteś i tak apropo co Ty możesz wiedzieć jak było w 2k10? 

Użytkownik od pon, 21 mar 16

Opublikowano

tl;dr

hahah śmiechu warte, nikt teraz nie bierze udziału i ty wielki znawca się znalazł który odpiero w tym miesiącu zdobył jakąś plakietkę,i pewnie za jakiś konkurs który pewnie polegał na loterii, jesteś nikim. 

Na przykład taki best member. Nagroda której posiadaczy powinno się policzyć na palcach jednej dłoni

No to teraz zobacz ile ich jest, i jeszcze ty jesteś w tej grupie która pisze takie komenty, nie no k***a tylko bić brawa. 

Specjalnie wynagrodzony, za co? Za napisanie komentu "biorę udział"..

I te zdanie 

Gdybyście wygrali nagrody w 2k10 to można zrozumieć

Jak ty koleś nie jesteś nawet z 2015 to jeszcze śmiesz coś p******** o początku forum.

Ale administracja i tak chciała zrekompensować zmiany w nagrodach konkursami z okazji 9 urodzin ale po co brać udzial

Zrekompensować? jak oni mieli to podobno wprowadzić 2 lata temu, wiec o czym ty pierdolisz, wcześniej niektórzy z nas starali się o nie a ty teraz z braku konkurencji dostaje to takie kiddo jak ty. 

Gówno wiesz, gówno się dowiedziałeś, i  tyle na twój temat.

Opublikowano

tl;dr

w c**j osób w tym ja, zbierało wszystkie plakietki (blue, gold, champion) żeby je potem wymienić na besta, w sumie wszystkie plakietki zbierałem przez okres roku, a ty mi będziesz wmawiać że na nie nie zasługiwałem i się nie natrudziłem? wypierdalaj, bo sam sie kurwiu kompromitujesz

Opublikowano

tl;dr

w c**j osób w tym ja, zbierało wszystkie plakietki (blue, gold, champion) żeby je potem wymienić na besta, w sumie wszystkie plakietki zbierałem przez okres roku, a ty mi będziesz wmawiać że na nie nie zasługiwałem i się nie natrudziłem? wypierdalaj, bo sam sie kurwiu kompromitujesz

Sam się kompromitujesz, twierdząc że zamiana chujowych plakietek na przezajebistego besta to ciężka praca XDDD

Opublikowano

tl;dr

Sam się kompromitujesz, twierdząc że zamiana chujowych plakietek na przezajebistego besta to ciężka praca XDDD

gdzie napisałem że to ciężka praca? twierdzę że straciłem na to dużo czasu którego mimo wszystko teraz mi trochę szkoda, ale czego się można spodziewać po takiej autystycznej amebie

Opublikowano

Kochani, nie szata zdobi czlowieka.

Liczy sie to, co macie w serduszku.

Powinniscie sie radowac, mogac byc tutaj razem.

Jak widac, kilka pikseli wypelnia wasze serca nienawiscia.

Nie tedy droga. Wiecej zrozumienia i spokoju ducha.

Pozdrawiam cieplutko

Opublikowano

Pozdrawiam cieplutko

A idz pan w ***** ; -- nie wypowiadaj się na temat który cb nie dotyczy. Robisz spam, to miała być dyskusja a nie wierszyki jak od starca który uczy na szczycie góry że chi które każdy w środku w sobie ma, jest czymś co możemy zmienić w siłę > Body > f**k logic

Opublikowano

Pozdrawiam cieplutko

A idz pan w ***** ; -- nie wypowiadaj się na temat który cb nie dotyczy. Robisz spam, to miała być dyskusja a nie wierszyki jak od starca który uczy na szczycie góry że chi które każdy w środku w sobie ma, jest czymś co możemy zmienić w siłę > Body > f**k logic
To wlasnie mam ma mysli.

Teraz sie nie wyrozniasz i to cie boli

Piksele zniknely to i ekutasek zwiedl.

Jak sie natrudziles? "Kto pieszy ten gold"

Gosciu, ten temat jest zamkniety. Administracja podala informacje i mozna bylo tam wyrazic swoje zdanie.

Po co kolejny temat z agonialnymi krzykami? Idz sie najeb, poplacz i dojdz do siebie. Pogodz sie ze strata swojego majestatu albo idz do psychologa i powiedz, ze zajebali ci plakietki i juz dluzej tak nie mozesz, zycie stracilo sens.

Juz k***a raczej zalosne to sie robi, biorac pod uwage, ze nic to nie zmieni

Opublikowano

Płaczą ci, którzy najwięcej się natrudzili ofc  xD

Mógłbym zrozumieć, gdybyście byli od początków forum i ciężko pracowali na te odznaczenia. Ale wy k***a otrzymaliście je, gdy nie miały już żadnej wartości i każdy na forum latał z plakietką.

@554461402688252517908.png drejw

No ja tak mam i uważam, że tak samo wkurwiać się może o to każdy ex posiadacz nagrody.

Ale administracja i tak chciała zrekompensować zmiany w nagrodach konkursami z okazji 9 urodzin ale po co brać udział  xD

Z*******a rekompensata, zamiast golda, którego uzyskałem ja i jeszcze inna osoba z ogolnoforumowego konkursu, gdzie nie miałem żadnej rangi funkcyjnej dostałem mpc torcik za napisanie w statusie, że obecny system nagród jest spierdolony. Dziękuję pan admin.

Co do tematu - to nie zmiana systemu nagród tylko ich wyzerowanie; wciąż są dodawane za byle gówno.

Opublikowano

Olaboga zabrano pixele z profajlów, skandal! 

To, że staraliście się by zdobyć plakietkę c***a znaczy, bo każdy musi się z tym liczyć, że to TYLKO jebane forum i w każdej chwili administracja ma prawo zrobić co chce z systemem plakietek czy samym forum. W każdym momencie forum może pierdolnąć i co też będziecie płakać, że plakietek nie macie? xD

Opublikowano

Olaboga zabrano pixele z profajlów, skandal! 

To, że staraliście się by zdobyć plakietkę c***a znaczy, bo każdy musi się z tym liczyć, że to TYLKO jebane forum i w każdej chwili administracja ma prawo zrobić co chce z systemem plakietek czy samym forum. W każdym momencie forum może pierdolnąć i co też będziecie płakać, że plakietek nie macie? xD

Chyba nie wiesz na czym polega dyskusja. To działania forum, komentowane na nim a nie w życiu prywatnym więc w czym problem, że debilny pomysł administracji mpc jest negatywnie oceniany na mpc?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...