Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Źle dobiera mi rankedy

Cytryn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego dobiera mi do gry goldy i inne tego typu rangi skoro jestem unranked? 11lvl przegrane 160 godzin w cs. Czy to przez to że na uproszczonych prawie zawsze byłem pierwszy z kd +/- 2.0?

Opublikowano

Jak długo się nie gra to różne rangi może ci wylosować na rankedzie po wygranym meczu dostaniesz rangę adekwatną to poziomu gry

Opublikowano

Jak długo się nie gra to różne rangi może ci wylosować na rankedzie po wygranym meczu dostaniesz rangę adekwatną to poziomu gry

Grałem dziś 5 rankedów w każdym grałem z goldami i w każdym miałem najgorsze staty, nic dziwnego skoro dopiero zaczynam a muszę grać przeciwko goldom.

Opublikowano

Mi tez na początku dobierało goldy. Po kilku wygranych meczach (minimalnie 2) bedziesz gral z ludzmi z umiejetnosciami adekwatnymi do twojego poziomu gry. Jeszcze mam tego unrankeda i mi dobiera silver 2, 3, 4, elite na mm.

Wysłane z mojego XT910 przy użyciu Tapatalka

Core i3 2120 | 4 GB RAM DDR3 1333 | Gigabyte GTX 460 SOC | WD Blue 640 GB | ASUS P8H61-M LE Rev 3.0 | be quiet! System Power 8 600 W | obudowa iBox (bodajże)

Opublikowano

Normalka, wygraj 10 meczy i dostaniesz rangę. Dziennie masz limit 2 meczy, z unrankedem i tak dobiera ci podobnych skillowo, ale na początek musi od czegoś zacząć, nie? Jak przegrywasz na goldach to spoko, gra to widzi i dostaniesz też silvera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...