Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Antaris S2 - Wasza opinia

L3SnaR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakie są wasze opinie wobec reaktywacji serwera Antaris? 

Tak to nie żart tutaj macie link do owej wypowiedzi Makina (Link na dole) Moim zdaniem szczerze będzie to kolejny skok na pieniądze kolejny serwer na miesiąc nawet i nie i serwer upadnie przez ilość bugów oraz nie doświadczonych osób w Teamie.. Jeżeli chcą ten serwer postawić dobrze to oni chyba muszą załatwić sobie Bambuska do Teamu może w tedy coś ogarną... A nie jakiegoś Technika który nawet nie potrafi prostych rzeczy naprawić

Reasumując to śmieszne , że dopiero teraz dostaliśmy wiadomość wobec serwera i w dodatku powstaje S2. W jakim celu? Niby odbudowanie reputacji? Taki c**j gdyby miała to być rehabilitacja to nie banowali by starej administracji a dali im 2 szansę i szansę na odbudowanie całej reputacji nie tylko MPC Forum.

A Wy jakie macie zdanie na ten temat?

http://www.mpcforum.pl/topic/1582037-przyszłość-projektu/#entry13351613

tumblr_nraeqbeDVI1uvdps4o1_500.gif

Opublikowano

Ja do teraz mam bekę z osób które na pierwszej wersji grały :D przecież to było wiadome od początku że to będzie dno 

banner5.gif

Opublikowano

Czy to ważne co kto myśli?

Ja się bardzo zawiodłem, bo serwer gdyby nie bugi i administracja byłby z*******y. Nie wiem czy znajdę czas na sprawdzenie tego zrehabilitowanego serwera kiedy (o ile) powstanie.

Póki co jest tak jak już napisała w poprzednich postach koleżanka za mało informacji żeby wystawiać jakąkolwiek opinie. Mowa oczywiście o tym co zostało napisane przez Makina dzisiaj, a nie o całokształcie, który stał się chyba największą tragedią w dziejach prywatnych serwerów metina. 

Opublikowano

C**j CHuj CHuj, znowu zamkną temat i usuną. C**j chuj chuj

Ludzi na hajs wyjebali i chuj chuj chuj, faza

Antaris to najlepszy projekt, jaki kiedykolwiek był!

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Ludzie lubią być j3b@ni w dupe na hajs

Widzieliście sami jakie cyrki były, tu też tak będzie

Nie polecam, Makin skończ się kompromitowac

Opublikowano

To nie będzie żadne s2 ani rework, nie rozumiem sensu tego tematu kiedy tak naprawdę nic jeszcze nie wiadomo :v

Uczą Cię chociaż czegoś w tej szkole? https://scr.hu/Xywkoy

Brak słów, polecam zapisać się na jakiś kurs czytania...

wjub1h.jpg

Opublikowano

A co pieniadze sie skonczyły juz z s1?

NACZAK ROZKRECAJ WIXE NA BUNTOWNIKACH

Mam nadzieje ze nie bedzie jak z pierwsza odslona i tym razem nie bedzie burzy u technika

A co pieniadze sie skonczyły juz z s1?

NACZAK ROZKRECAJ WIXE NA BUNTOWNIKACH

Mam nadzieje ze nie bedzie jak z pierwsza odslona i tym razem nie bedzie burzy u technika

Opublikowano

Jeśli coś takiego jeszcze wystartuje to trzeba będzie być kompletnym idiotą żeby tam wejść. Żałuje każdej złotówki jaką przekazałem oszustom.

Opublikowano

Czekam na s2. Z pewnością będzie to lepszy serwer, bo nie będzie tego bugu yang i stanie za sterami wreszcie odpowiedzialna ekipa. 

nie wierze w to, ale oby tak było dla dobra forum xD

Opublikowano

To nie będzie żadne s2 ani rework, nie rozumiem sensu tego tematu kiedy tak naprawdę nic jeszcze nie wiadomo :v

Uczą Cię chociaż czegoś w tej szkole? https://scr.hu/Xywkoy

Brak słów, polecam zapisać się na jakiś kurs czytania...

Skończyłam szkołę dawno temu gówniaku :v

Czytałam to, skoro z tych kilku słów jesteś w stanie stwierdzić jaki będzie ten projekt to owacje na stojąco dla Ciebie.

Śmieszne jest to jak niektóre osoby próbują być zabawne w tym temacie :v

222.gif

Opublikowano

To taka nazwa kodowa.. ;p 

Ogólnie rzecz biorąc zapewne będzie to samo co było, wbijamy, zbieramy hajs i spierdalamy.

Opublikowano

Wydaje mi się, że jak będzie inna administracja to all ogarną na lajcie i będzie się fajnie grało. Mam nadzieję, że ta edycja nie będzie nastawiona aż tak pod is'a :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...