Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pierścień łączy się z miksturą?

ProstoWPlecy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja Ci powiem tak. Kiedy expiłem w v2 mojego BMa parę lat temu to miałem :

-miskturę ze szkaty startowej, która wtedy inaczej się nazywała i dawała 200% expa na godzinę (jeżeli dobrze pamiętam)

-Bm miał pd z lasu na sobie

no i bodym expiłem go z ksiazka lidera + pdkiem z lasu

Jak odpaliłem tę miksturę to przez godzinę wbiłem z 52lv na 60lv i 2 kulki ()podkreślam, że to był bigspot na v2, gdzie lurałem spoty pelkami :D )

Teraz sobie możesz obliczyć xD

Jeżeli masz ziomka co Cię bedzie expił i ogarnia biga w v2 to polecam tam odpalać miksturkę ze szkaty. A biga ogarnąć to nie problem w sumie, kiedyś było ciężej :P

VsxuB58.png

Opublikowano

-miskturę ze szkaty startowej, która wtedy inaczej się nazywała i dawała 200% expa na godzinę (jeżeli dobrze pamiętam)

Jak odpaliłem tę miksturę to przez godzinę wbiłem z 52lv na 60lv i 2 kulki ()podkreślam, że to był bigspot na v2, gdzie lurałem spoty pelkami :D )

Jeżeli masz ziomka co Cię bedzie expił i ogarnia biga w v2 to polecam tam odpalać miksturkę ze szkaty. A biga ogarnąć to nie problem w sumie, kiedyś było ciężej :P

Mikstura dawała 100, teraz daje 80 ale za to jest na 3 godziny, jednak zajmuje slot.

Z 43 jakichś wielkich efektów w V1 na samej miksturze pro efektów nie będzie, jak będzie bez pele to z 47/8 wpadnie według mnie, lepiej załatwić już full odpał

Opublikowano

Mikstura dawała 100, teraz daje 80 ale za to jest na 3 godziny, jednak zajmuje slot.

Z 43 jakichś wielkich efektów w V1 na samej miksturze pro efektów nie będzie, jak będzie bez pele to z 47/8 wpadnie według mnie, lepiej załatwić już full odpał

W takim razie przepraszam, moje niedopatrzenie, no ale jednak to było parę lat temu, więc miałem prawo zapomnieć.^^  Dodatkowo teraz jest łatwiej o wszystko, niż kiedyś, więc teraz w v2 będzie się expić szybciej (łątwiej o eq, więcej eq z bonami na shopach, różne nowe odpały, itp itd )

Osobiście nie polecam expić w v1, jeżeli masz możliwość to idź do v2 najlepiej z bufkiem, bierzesz po 2-3 grupki i leci tyle samo co w v1 za spota. Też zależy kim grasz. Trochę offtopic zrobiłem, don't kill me plz

VsxuB58.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...