Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zniszczenie telefonu w szkole

Warszawa1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koleżanka oskarża mnie o to że biorac jej plecak zbiłem jej szybke w telefonie.

Najlepsze jest to ze jej ojciec 20 dni po zdarzeniu do wychowawcy i mam placic 300 zł. Prawda jest taka ze wzialem plecak i podalem koledze i moze ten kolega rzucil nie wiem co mam robić?

Opublikowano

i tak rodzice zaplaca jak nie patlogia

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

Jeżeli macie monitoring to niech go sprawdzą a jeżeli nie to nie ma żadnych dowodów.

Opublikowano

Dokładnie, jeżeli to było na przerwie niech przejrzą z kamer kto miał plecak, rzucił nim.

Bezsens, kiedy masz płacić za coś czego nie zrobiłeś. 

Opublikowano

Dokładnie, jeżeli to było na przerwie niech przejrzą z kamer kto miał plecak, rzucił nim.

Gorzej jak to zrobił, a teraz próbuje uciec od odpowiedzialności. Z pewnością nie znamy przebiegu całej sytuacji, ale autor również nie jest bez winy. Kto normalny zabiera komuś czyjąś własność, a później płaczę, bo się popsuła?

Opublikowano

Gorzej jak to zrobił, a teraz próbuje uciec od odpowiedzialności. Z pewnością nie znamy przebiegu całej sytuacji, ale autor również nie jest bez winy. Kto normalny zabiera komuś czyjąś własność, a później płaczę, bo się popsuła?

Ale wiesz.. teraz tak się podrywa laski w gimbie:D

Opublikowano

Nic nie musisz płacić to nie problem szkoły że ma uszkodzony telefon który jest prywatą rzeczą a nie własnością szkoły. Nie powinna go mieć w szkole. 

To szkoła powinna przeprosić ucznie za takie oskarżenie, zwłaszcza wychowawca za naruszenie czyjejś prywatności i mieszanie się do spraw PRYWATNYCH uczniów.  

p.s. dobry prawnik w Polsce wyciągną by jeszcze kasę na nie jeden nowy telefon tytułem odszkodowanie ze straty moralne ( hehe ) i oskarżenie niesłuszne przez nauczyciela od szkoły.  

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Noo nie.musisz nikomu nic płacić dopóki Ci nieudowonia że to Ty aczkolwiek jeśli to Twoja wina i boisz się przyznać to wypadałoby mieć jaja i się dogadać ;-)

Opublikowano

Olać  jej starego , nie może cię nawet dotknąć nie narażając się na oskarżenia o molestowanie czy napaść na dziecko. Znowu nauczyciel nie ma prawa udostępnić jemu żadnych danych do rodziców ( adresu czy telefonu ) bez ich czy twojej zgody. 

W domu powiedz że cię nauczyciel straszy czy  zastrasza. 

W ogolę co za głupota 20 dni po zdarzeniu nagle sobie coś przypomnieć kto uszkodził telefon, zrozumiał bym jak byś ją zgwałcił ale rozbity telefon to nie to samo. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Szczerze? Po prostu nic nie rob, jak zapyta, to powiedz ze kladziesz na to lache, bilem raz typka po szczenie w dodatku POZA SZKOLA (kozaczyl, druga sprawa, ale takie sa juz cioty), nie kopnalem go ani nic, tylko szczena. Spodziewalem, ze pojdzie do dyrekcji, no to jak zostalem wezwany okazalo sie, ze niby mu telefon rozwalilem kopiac go w brzuch (XDDD), powiedzialem prawde i tyle, reszta moze ssac lache, chca to niech ida na policje, zadnych dowodow, nic nie moga Ci zrobic, po prostu mow prawde, a reszte to olac. 

steam: /awesomeplayer1337

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...