Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cheat world of tank

Patytan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wypakowywujesz i zawartość wrzucasz do 9.x.x w res_mods

Jeśli w wypakowany plik to będzie 9.x.x to poprostu przeciągasz go do zakładki res_mods

Jeśli jest to w instalatorze to on sam cię oprowadzi

Opublikowano

UP bo dla mnie ludzie używający cheatów w grach to idioci, używając cheatów niszczy się pracę twórców gier oraz fun innych użytkowników.

No to znajdź inne forum ;_;. Nie wiem czego ty szukasz na forum o cheatach xD

9113414779628821535959.gif

Opublikowano

UP bo dla mnie ludzie używający cheatów w grach to idioci, używając cheatów niszczy się pracę twórców gier oraz fun innych użytkowników.

To może ty powinieneś zmienić forum bo to nie jest forum o cheatach tylko "World of Tanks".

To że jest tu pełno tematów o cheatach to już inna sprawa.

Tu masz stronkę z chetami do WoT: http://wotmody.pl/

Przyłączam się do opinii kolegi który ci odpisał, cheaty tą grę bardzo popsuły, sporo osób przez to odeszło z WoT. Ponoć WG zapowiedziało że będzie bezwzględnie tępić i banować oszustów nawet jak ktoś dawno temu kiedyś z cheatów korzystał. Oby nie było to czcze gadanie.

Opublikowano

To może ty powinieneś zmienić forum bo to nie jest forum o cheatach tylko "World of Tanks".

To że jest tu pełno tematów o cheatach to już inna sprawa.

Tu masz stronkę z chetami do WoT: http://wotmody.pl/

Przyłączam się do opinii kolegi który ci odpisał, cheaty tą grę bardzo popsuły, sporo osób przez to odeszło z WoT. Ponoć WG zapowiedziało że będzie bezwzględnie tępić i banować oszustów nawet jak ktoś dawno temu kiedyś z cheatów korzystał. Oby nie było to czcze gadanie.

Koledze chodziło nie o subforum tylko o forum ogółem ;)

Skoro przysłowiowi "wszyscy" grają na cheat'ach to czemu ktoś ma być gorszy i grać bez? Szczerze też nie preferuje używania takich modów gdyż psują mi fun z gry ale na twierdze czy clan warsy są niektóre przydatne. 

Dla przestrogi powiem tak, grając na wszelakich modyfikacjach "dających jakąś przewagę nad innym graczem" wyjdziemy gorzej niż grając samemu.

Wracając do sedna tematu, autor prosił tylko takowe mody i jak je zainstalować. Nie widzę nigdzie wzmianki na temat "Dodajcie jeszcze swoją opinię na ich temat". Żyjemy w wolnym kraju ale wszystko z umiarem :)

Opublikowano

@NiemaSkila - jak zauważyłeś żyjemy w wolnym kraju i gdy widzę, że ktoś kogoś po chamsku wyprasza z tego forum, błędnie myśląc że to forum o cheatach to go wyprowadzam z błędu (jak też uważasz że to forum o cheatach to zorientuj się dokładniej, bo też jesteś w błędzie - "Multiplayer Comunity Forum" jak sama nazwa wskazuje jest to społecznościowe forum multiplayer, ten dział WoT też ani w nazwie ani w opisie nie ma żadnej wzmianki o cheatach). Oczywiście nie chodzi mi o to by kogokolwiek wypraszać bo i na takie tematy jest tu miejsce. ;)

Linka do cheatów podałem powyżej. Jest masa różnych modów ale nie każdy wie że WG zaczyna się brać powoli za to, jak ktoś o tym nie wie to chyba dobrze że ostrzegłem bo któregoś pięknego dnia może się mu nie udać zalogować do gry. Kwestia czasu z tego co WG pisało. Nawet jak ktoś dawno już cheatów nie używa - bynajmniej tak podali bo jak będzie to wyjdzie w praniu.

Edit:

Tu masz troszkę info: http://www.dom1n.com/newsy/world-of-tanks-nowy-system-banowania/

Niektórzy gracze czuli się tak bezkarni, że nawet w najlepszych powtórkach było kilku takich co ich WG zbanowało za cheaty (jak by kto chciał źródła to mogę podać).

Dlatego uważam że warto się nad tym zastanowić - tym bardziej jak ktoś nie jest zorientowany w temacie (a jak nie potrafi sam znaleźć sobie cheatów to wątpię by o tym wiedział, a jak zainwestował jakąś kasę w konto to pewnie byłoby mu żal je stracić). ;)

Co do linka co podałem powyżej to od razu masz pierwszą na liście fajnie opisaną paczkę z cheatami i jak ją zainstalować.

Tu bezpośredni link: http://wotmody.pl/mini-paczka-9-13-wot/

Wolny kraj, twój wybór. ;)

Opublikowano

Powiem ci że lepszą przyjemność z gry będzie jak zainstalujesz sobie mody do wota > one pokazują dobre i złe miejsca człogu, gdzie strzelac itp. 

A ja pomimo że gram już dosyć długo nie spotkałem się z jeszcze jakimś działającym botem.

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...