Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

1-2 sekundowe zwiechy Silkroad`a

Zaiste

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie mam pojecia czemu ale od czasu formatu kompa i zainstalowania silka mam bardzo czesto(czasem co chwile) 1-2 sekundowe ''zwieszki''. napewno nie jest to spowodowane przez sprzed (procek 2.8 ramu 1,5 gb). Dziwi mnie tylko to, ze silkroad sie tnie na najnizszych wymaganiach(zmniejszyłem wszystko co sie dało) a WoW na srednich luzem chodzi... Wczoraj w procesach wylaczyłem wszystko co sie da +reset kompa (tzn procesy po resecie) i sie ''naprawiło'', ale za to pol h meczyłem sie ze sterami dzwięku bo nie miałem głosu na całym kompie. Przez formatem komp mogl udzwignac nawet 2-3(na 3 juz sie ciał) silki a teraz na jednej co chwile małe zwiechy.

Pomozcie

Opublikowano

Ja tak samo miałem z warcraftem 3. Wyłącz mistrzu dźwięk i ściągnij nowe drivery do karty graficznej.

Chłopie u mnie WoW chodzi najlepiej ze wszystkich gier, a mam kompa taki ból, żal że n/c

601 MHZ DURON, 320 SD ram, radeon 9550 xD, każdy mi mówi że mam cierpliwość, bo jak padne w silku to czekam 5 minut aż się miasto załaduje, potem 2 minuty w mieście, i potem moge dopiero grać, czasami dostane DC, albo nic się nie będzie chciało załadować to musze resa walnąć, ale spoko da się grać w silka nie ma co narzekać xD.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

bydz moze nie masz jakiegos sterownika nacisnij prawym na moj komputer pozniej sprzet i menager urzadzeni zobacz czy gdzies nie ma znaku zapytania , albo zainstaluj najnowsze sterowniki do swojego sprzetu(karta dzwiekowa,plyta glowna,karta graficzna)

83416dfa001f9912.jpg
Opublikowano

Ja bym radził powylaczac all programy typu p2p czy Skype i GG ... oraz sterowniki owszem sprawdz... a jak to nie zadziała reinstall silka a jak tez nie to od nowa windowsa wgraj ;]

userbar1aa8vybw7.png

18413ih7.png

Need

• Dodaj nową pozycję...