Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, postawiłem sobie bota dziś 30lvlem bodym, poszedłem do szkoły, postawiłem go na Dzikich sługach, silnych dzikich generałach itp. przychodze ze szkoly oglądam jak tam poszło, patrze w ekwipunek a tu FMS + 0 >.< czy to normalne, czy z tych potworów lecą FMS'y ?

PS. Jeśli tak to do którego lvla jeśli można wiedzieć?

Opublikowano

Witam, postawiłem sobie bota dziś 30lvlem bodym, poszedłem do szkoły, postawiłem go na Dzikich sługach, silnych dzikich generałach itp. przychodze ze szkoly oglądam jak tam poszło, patrze w ekwipunek a tu FMS + 0 >.< czy to normalne, czy z tych potworów lecą FMS'y ?

PS. Jeśli tak to do którego lvla jeśli można wiedzieć?

Tak możliwe, gdyż z generałów i dzikich łuczników dropi FMS ; d.

Pozdro kojak982.

11573538277329494069.gif

Opublikowano

hehe jeżeli expiłeś na dzikusach to obok nich respi sie mobek z którego lecą itemy na 30 lvl oprócz ribów więc pewnie bot zabił go kilka razy i wyleciał fms :D i z generałów też droopią to się nie dziw xD

Opublikowano

Dropia z dzikich lucznikow i dzikich generałow ;] Dropia dobrze tak od 25-35 .

star_10.png

Pomogłem .? Daj + .!

Metin2 PL S7 Almanach - 62lv ON - I'm back.

dajplusa.gif

86330748.gif

Opublikowano

Idz tez na best kapitana tak na 25 lvl'u to moze poleci ci kamien duchowy :) nie wiem czy to prawda ze z nich to dropi ale kilka osob juz mi mowilo ze maja wlasnie z nich ^^

Opublikowano

jak kazdy tutaj pisał leci z dzikusów fms lecz zazwyczaj z małymi średnimi obrażeniami jak w moim przypadku:

1. na 37lvl poleciał mi fms z dzikiego łucznika z ob. śr. -29

2. na 38lvl znow poleciał fms z dzikiego lucznika z ob. sr. -16

jakby co nie expilem na dziksach tylko chodzilem na metki ^-^

Opublikowano

Tak to normalne z dzikich lucznikow dropia fms'y :)

Dla ciekawskich warto je bic podczas mordowania :) Metina zazdrosci gdy metin ma koncowke hp lucznikow jest sporo mi tak czesto dropia fms'y na 35 lvl a zreszta mysle ze o tym wiecie :))

Daj ---------------

Prosze o zdjecie tych 50-ciu % :>

Opublikowano

dzięki za odpowiedzi, to teraz będę tam dropy stawiał. PS. dla pana kilka postów up, ten FMS ma średnie 10% , a raczej miał, bo już się spalił na +1 :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...