Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ambera.net start 29.10.2016

Malamos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Untitled_2.png

W sobotę 29.10 o 12:00 wystartuje nowy serwer twórców Hexany i Hexery - Ambera.net RETRO!

Jeżeli lubisz serwery retro, odkrywać nowe rzeczy, rozwiązywać nowe zagadki to Ambera będzie wymarzonym serwerem dla Ciebie!

IP: Ambera.net

boss.png

Główne zalety Ambery

- Realna mapa 8.6 + 8 nowych miast!

- Nowe questy - każde miasto ma swoje własne sekrety i zagadki! Rozwiąż je by zdobyć specjalne przedmioty!

- Unikalne przedmioty - zbroje jak i bronie mogą mieć dodatkowe statystyki takie jak np. bonusowe HP, MP, protekcje czy też szansę na krytyczne uderzenie.

- System sklepikarzy - utwórz własnego sklepikarza który będzie za Ciebie kupował i sprzedawał przedmioty!

- AI Bossy - bossy z unikalnym zachowaniem

- Wbudowane PROXY dla graczy z zagranicy

- Całkowicie nowy, przepisany, znacznie wydajniejszy silnik serwera!

Inne systemy

- Cast System

- Protekcja przed kickami w grze - w przypadku gdy utracisz połączenie z serwerem - nasz system ochroni Cię przed ewentualną smięrcią od potwora!

- Protekcja przed crashami - w przypadku crashu serwera !

- Odznaki

Eventy

- Walka o zamki.

- Drużynowe walki.

- Quiz

World Eventy

Unikalne eventy. Współpracuj z innymi graczami by odkrywać nowe tereny i questy!

Exp Stages

1 - 29 - 60x

30 - 49 - 50x

50 - 69 - 35x

70 - 99 - 25x

100 - 124 - 20x

125 - 149 - 15x

150 - 179 - 10x

180 - 219 - 5x

220 - 269 - 3x

270+ - 2x

town.png

Skill Rate: 20x

Magic Level Rate: 7x

Loot Rate: 2.5x

Klient: 8.6

Untitled_1.png

(system frakcji, dołącz do jednej z frakcji, wykonuj dzienne taski by zdobyć dostęp do nowych funkcjonalności)

Nie zwlekaj i utwórz konto już dziś!

Ambera.net 8.6

Opublikowano

Wydaje mi się, że twórcy robią wszystko, żeby nikt nie grał na Hexanie, wcześniej Telania, teraz ten serwer. Usunąłem tego 'ukrytego' reflinka z prezentacji.

Opublikowano

Wydaje mi się, że twórcy robią wszystko, żeby nikt nie grał na Hexanie, wcześniej Telania, teraz ten serwer. Usunąłem tego 'ukrytego' reflinka z prezentacji.

Mi wydaje się, że chcą jeszcze przedłużyć żywot Tibii 8.6 :)

Co do reflinka, to robiąc z niego konto dostaje się 5%bonusu przy zakupie pktów, więc jeśli ktoś by jednak wolał bonus otrzymać, to :xyz

Opublikowano

Mi wydaje się, że chcą jeszcze przedłużyć żywot Tibii 8.6 :)

Co do reflinka, to robiąc z niego konto dostaje się 5%bonusu przy zakupie pktów, więc jeśli ktoś by jednak wolał bonus otrzymać, to :xyz

Reflink to reflink. Na forum jest zakaz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...