Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Działanie candybota

Urtopy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Ściągnąłem i odpaliłem dzisiaj candybota na zbieranie skrzynek, w sumie działa, ale mam takie pytanie. Czy wam lata normalnie po mapie, bo u mnie napierdziela po takim małym kawałku w kółko przez pewien czas, potem wyleci ale co sekundę zmienia kierunek lotu i bardzo dużo skrzynek pomija. Jak wiecie jak go ustawić to będę wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam.

Opublikowano

U mnie działa w porządku, fakt faktem też omija skrzynki ale jest to spowodowane zawężonym polem jego działania w okienku, nie zbierze już tych które skryją się pod paskiem i niżej, tak samo w prawo linia pionowa odzielająca jego pole to ta która jest styczna z lewym bokiem okienka minimapy, ja mam ustawione bonus box sensivity na 95 jeśli miałoby to w czymś ci pomóc

Opublikowano

Dobra, problem z głupkowatym lataniem rozwiązany. Chodziło o to że nie może być przeźroczyste okno mini mapy. A teraz mam drugie pytanie, zostawiłem go na noc, sześć godzin z hakiem, ale musiał się gdzieś zawiesić, bo rano próbował się połączyć z serwerem. Przez ten czas uzbierał 5k uridium i 19 energii do wrót. Czy macie jakiś sposób żeby siedział całą noc i zbierał to co jest wskazane?

Opublikowano

Wczoraj puściłem go trzeci raz na noc, raz wytrwał i do samego rana zbierał skrzynie, dobił wtedy 8k uri i 49 energii. Dziś był już rozłączony, ale uzbierał 6k uri i 39 energii. Nie wiem czy to są dobre wyniki czy raczej słabe :) Nie mam peta w ogóle. Dzięki za odpowiedzi, pozdrawiam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...