Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[17] Trainer Letsfut - disconnect

-kun

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, wczoraj bylo wzsyztko ok, ale dzis gdy uzywam trainera LetsFut, wywala mnie z UT, czyli jak dolaczam ponownie mam przegana 0-3 . (lost connection), ktos wie dlaczego >?

Opublikowano

witam, wczoraj bylo wzsyztko ok, ale dzis gdy uzywam trainera LetsFut, wywala mnie z UT, czyli jak dolaczam ponownie mam przegana 0-3 . (lost connection), ktos wie dlaczego >?

Było już tyle razy mówione, że znajdziesz sam w czym jest problem. Za kilka dni sprawdź pocztę czy nie masz tam ciekawej wiadomości od EA skoro używasz letsfuta.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Było już tyle razy mówione, że znajdziesz sam w czym jest problem. Za kilka dni sprawdź pocztę czy nie masz tam ciekawej wiadomości od EA skoro używasz letsfuta.

Mozesz powiedziec jaki jest problem ??

Opublikowano

wydaje mi sie, że za każdego trainera można dostać bana a nie tylko tego konkretnego chyba nie ma takiego niewykrywalnego dla ea :P nawet jak strzelasz samobóje to ludzie mogą zgłaszać dla zasady

najlepsze jest też to, że nawet jak grasz uczciwie i ci kolesie strzelaja samobóje to też możesz zarobić bana :p

Opublikowano

jezeli 1 to co ? nagle dostane wiadomosc i bede mogl grac potem jeszcze ?

no to tak jak było wielokrotnie napisane czekaj na widomość zależnie od tego czy bedzie to pierwsza czy druga od nich :

Opublikowano

niekoniecznie, ja dostałem ostrzeżenie, bo przekroczylem limity, a teraz trajneruje max 7 meczów na godzine i max 35 na dzień i bana nie ma 

czyli ograniczyc sie do 7 meczów do godzine i 35 meczow w dniu i bedzie git ? a przynajmniej jest duzo mniejsze ryzyko ?

Opublikowano

No z mojego doświadczenia nie ma żadnego ryzyka, tylko ja w większości gram 6 meczów na godzinę i gram tylko drafty. Zauważył ktoś też, że jest ostatnio gorsza trafialność? mniej wiecej do grudnia codziennie cos mi wypadało z draftów konkretnego, a teraz mega lipa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...