Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka pandora prawdziwa

kapitczew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak myślisz lepsza pandora prawdziwa czy kopia? Pewnie że ta prawdziwa ale jest ona aktualnie off.

Opublikowano

widzę że dobra rada z tego co się dowiedziałem nie na 100% wyciekła baza, została sprzedana tak czy inaczej nasze hasła poszły w internet.... i to na "oryginalnej" pandorze. a dlaczego wysuwam takie wnioski??? dla tego że to logiczne boty nie były banowane, gm nie widziałem od startu i od  "upadku" serwera  czy jak kto woli przerwy technicznej zero informacji

Opublikowano

widzę że dobra rada z tego co się dowiedziałem nie na 100% wyciekła baza, została sprzedana tak czy inaczej nasze hasła poszły w internet.... i to na "oryginalnej" pandorze. a dlaczego wysuwam takie wnioski??? dla tego że to logiczne boty nie były banowane, gm nie widziałem od startu i od  "upadku" serwera  czy jak kto woli przerwy technicznej zero informacji

przecież na 1 pandorze też nie było administracji xD

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...