Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Która Pandora jest prawdziwa?

cypek356

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

teoretycznie ten pierwszy link bez myślnika ale praktycznie to żadny :v

Tu się trochę zgodzę z Twoją wypowiedzą. Dlaczego? Bo to miała być pandora 1:1 a wprowadzają takie aktualizacje, że na source serwer w********a co 5min cały dzień xD 

Ale jeżeli chodzi  starą administracje etc to tak http://pandoramt2.pl ta jest "prawdziwa".

Opublikowano

teoretycznie ten pierwszy link bez myślnika ale praktycznie to żadny :v

Tu się trochę zgodzę z Twoją wypowiedzą. Dlaczego? Bo to miała być pandora 1:1 a wprowadzają takie aktualizacje, że na source serwer w********a co 5min cały dzień xD 

Ale jeżeli chodzi  starą administracje etc to tak http://pandoramt2.pl ta jest "prawdziwa".

No nie ma starej administracji jest tylko ten Główny admin i jeden gm z starego serwera :) Reszta jest nowa (alchemik i argin).

Obie to nie to samo, ale ja bym wybrał Pandore Arymana mimo to co się działo, Aryman teraz często daje info itd. no i będzie na src z shopami offline itd :)

Opublikowano

@Up: Którego Arymana masz na myśli? Bo ten z pandory to nie jest aryman tylko inna osoba. :)

Teoretycznie tą oryginalną jest ta bez myślnika, ale według mnie nie można stwierdzić czy tam rzeczywiście jest prawdziwy Admin ze starej pandory.

Opublikowano

@Up: Którego Arymana masz na myśli? Bo ten z pandory to nie jest aryman tylko inna osoba. :)

Teoretycznie tą oryginalną jest ta bez myślnika, ale według mnie nie można stwierdzić czy tam rzeczywiście jest prawdziwy Admin ze starej pandory.

Mam na myśli tego -> @Ups...

Opublikowano

Upadł.. Admin napisał 1-2 gdz naprawa. Aktualnie czekamy 3 dzień. ^_^ 

Aa no i dodam ze administracja ma w c***a wszystkich ... 0 info dają kiedy odpalą znowu no i wgl administracji od początku nie było na team speaku.

TOTALNE DNO :) Nie polecam osobiście z 16 osobami mieliśmy grać ale się nie da i na pewno nie zagramy na tym gównie bo szkoda nerwów i brak szacunku ze strony administracji.

Chyba że napiszecie do amina na priv to wam podeślę numer konta banku wpłącicie 200zł to możecie sb grać pojedynczko. 

( Bo takie podejście ma tutejsza administracja hajsy muszą sie zgadzać a jak nie to albo wyłączą albo mają w piździe was wszystkich "Graczy" )

Pozdrawiam Brojacz.

Opublikowano

Ta Pandora z myślnikiem, jest lekko przerabiana. (Dodają BS, szybką zmianę ch itd.) A ta prawdziwa z tego co słyszałem ma jakąś przerwę techniczną.

Opublikowano

Prawdziwa jest ta na starej domenie ale niestety bardzo dużo tam botów gra.

ale przeciez zablokowali boty xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...