Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co myślicie o mojej postaci?

dobryziomxxl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gram już trochę na Negrosie, mam Likana 31 poziom. Wbiłem na nim purpurę na M6. Co do ekwipunku to mam srebrną+9, zbrojkę na 26+9 2k PŻ, uchyłka i obrona+4 oraz dzidy +9 średnie 47, potwora i śmierci+4. Doładowałem dodatkowo tam przelewem z 20zł na rękawiczkę i akurat zagrałem w tym kole losu i dostałem Bengala ale tego bez żadnych bonów taka trochę zielonkawa pieczęć. Tak więc mogę bić z konia. No i jak zakładam ten sprzęt i idę np do M2 na metki 35 to tak mam wrażenie, że biję trochę mało bo jest to około 500 od hita. Ja nie wiem to jest sporo jak na PL i ten sprzęt czy moja postać jest "zepsuta"? Wszystko ładowałem w INT żeby purpurka sporo dodawała. Trochę ubijam metka bo mam tylko ze 170/180 defa więc czasami muszę uciec i łuczników wybić.

Dodam, że ostatni raz na PL grałem jak wprowadzali grotę i zbierało się kamienie glyph... A w tym czasie to tylko prywatne serwery. Głównie easy ale normal i hard też były. Nie wiem czy to że tyle na prywatnych grałem ten dmg wydaje mi się jakiś niski czy już nie wiem... Rozwijać dalej tego likana?

Opublikowano

DMG masz troche niski, ogarnij zbr z wartoscia+hp na metki do m2, dzida ladna, wiec powinienes bic 2/3x wiecej, nie wiem jakie staty powinny byc u likana, rozwijaj dalej. Z czasem bedzie postac mocniejsza.

Zazwyczaj jestem dostepny 24/7, zdarzaja sie male przerwy :D 

Pomoglem/ spodobala Ci sie Moja wypowiedz ? Daj like B)

Opublikowano

Jak na likana DMG jest optymalne, chociaż inwestycja w wartość ataku nie zaszkodzi. Dobrym rozwiązaniem jest posiadanie buffa, który zawsze daje te % na krytyka ;)

Opublikowano

Dziwne jest to ze z sr 47 bijesz tak malo. Buffa koniecznie sb zrob to wtedy wszystko bedzie latwiejsze.

Dziwne jest to ze z sr 47 bijesz tak malo. Buffa koniecznie sb zrob to wtedy wszystko bedzie latwiejsze.

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...