Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Metin2.Pl

TheMs1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Mam problem z metin2.pl. Otoz kiedy przechdzę przez teleport do m1/m2/ las/red las itp. wywala mnie do wyboru serwera a gdy probuje sie polaczyc z serwerem mam odrazu blad... Nie ma zostaniesz polaczony z serwerem. Jest odrazu blad. Myslalem ze to przez komende na kowalstwo wiec zrobilem nowego chara lecz nadal jest to samo. Reinstalka metina nic nie pomaga, jest caly czas to samo. Prosze o szybka pomoc.

Opublikowano

@UP ogarnij się

@TOPIC wyczyść kompa z kurzu powinno pomóc . Ja przed wyczyszczeniem kompa miałem masakryczne lagi . Wyczyść wiatraczek co masz na procku .

Jeśli pomogło daj 5* i

MINUSÓW

parę

:rolleyes:

Pozdrawiam

dragon789

: P

300 POST - 3 czerwca 2010, 21.58

\

Opublikowano

Ehh... Wątpię żeby format coś dal. Skoro przeinstalowałem metina i nadal jest to samo. Czekam na inne odpowiedzi :).

Dam Ci tego + na zachętę

@EDIT

Dragon - i 5* : D spróbuje może coś to da :)

Metin2.PL

Almanach - S7

40+ Dagger

Aaa... I LoFffciaM banankiIi :*

6648.gif

,user,by,serek.htm'>32927.jpg

31674.gif

6680.jpg

33983.png

34040.png

http://www.youtube.com/user/xForgeMetin2

Mam Wyjeb*** na plusy i minusy. Dawajcie co uważacie.

Opublikowano

@UP ogarnij się

@TOPIC wyczyść kompa z kurzu powinno pomóc . Ja przed wyczyszczeniem kompa miałem masakryczne lagi . Wyczyść wiatraczek co masz na procku .

Jeśli pomogło daj 5* i

MINUSÓW

parę

:rolleyes:

Pozdrawiam

dragon789

Chlopie raczej Ty sie ogarnij wiesz o czym mowisz??Wyczyscic wiatraczek o boze to mu nic nie pomoze ma problemy z internetem polecam http://www.speedtest.pl/ sprawdz szybkosc internetu i ping moze serwery sa zawalone proboj na roznych CH i nie sluchaj tego pajaca z czyszczeniem wiatraka bo gdyby cos kurz mial do tego to nie z metina by cie wywalalo tylko procek by sie grzal i komp by sie resetowal.

Nie bądz cham daj +

Moj Tut Sposob na zarabianie.

bogdanek.png

Prosze o Sciagniecie tych %%

Opublikowano

Jednak przyczyściłem wiatraczek (mialem to zrobic juz wczoraj) był caly zakurzony o.O. Ale to niestety NIC nie dalo. :( Proszę o pomoc. Potrzebuje miec metina na 15.30 bez wywalania podczas przechodzenia przez tp. Będą +++.

@EDIT

Wynik ze speedtestu.

9095969.jpg

@2EDIT

200 Post ! :DD

Metin2.PL

Almanach - S7

40+ Dagger

Aaa... I LoFffciaM banankiIi :*

6648.gif

,user,by,serek.htm'>32927.jpg

31674.gif

6680.jpg

33983.png

34040.png

http://www.youtube.com/user/xForgeMetin2

Mam Wyjeb*** na plusy i minusy. Dawajcie co uważacie.

Opublikowano

@bogdanek136 ---- to Ty się zastanów -.- Wiatrak cały zakurzony co za tym idzie ? Nie wyrabia z chłodzeniem i się procek grzeje , kompa laguje a także gry (m.in. Metin ) . Jeszcze jakieś wątpliwości ? Mi wyczyszczenie wiatraka bardzo pomogło .

\

Opublikowano

@bogdanek136 ---- to Ty się zastanów -.- Wiatrak cały zakurzony co za tym idzie ? Nie wyrabia z chłodzeniem i się procek grzeje , kompa laguje a także gry (m.in. Metin ) . Jeszcze jakieś wątpliwości ? Mi wyczyszczenie wiatraka bardzo pomogło .

Ja nie wiem czy ty jestes jakis inny czy co ale jakby procek sie za bardzo grzal chlopcze to by komp sie resetowal a nie lagowalo gre pacanie.

@topic To moze poprostu serv jest zawalony dlugo tak trwa?

Nie bądz cham daj +

Moj Tut Sposob na zarabianie.

bogdanek.png

Prosze o Sciagniecie tych %%

Opublikowano

Pacanem to możesz Ty być . Widać że się gówno znasz na tym więc się zamknij z łaski swojej bo się ośmieszasz . Tyle ode mnie

\

Opublikowano

Spróbuj tego formata zrobić. Albo zainstaluj na innym dysku. Wątpię, że to pomoże ale warto spróbować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...