Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DMG w exe na Almadia.pl

Misiek196

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Teraz mało kto będzie cokolwiek w exe pobierał :) bo w exe możesz wpakować wszystko przykład skryptu który był w kliencie na pandore tego nupa :) więc skan tutaj nic nie da moim zdaniem regulamin odnośnie wstawiania czegokolwiek powinien zostać zmieniony nie mówię ze ty coś dodałeś a ogólnie więc nie czuj się urażony 

Opublikowano

Teraz mało kto będzie cokolwiek w exe pobierał :) bo w exe możesz wpakować wszystko przykład skryptu który był w kliencie na pandore tego nupa :) więc skan tutaj nic nie da moim zdaniem regulamin odnośnie wstawiania czegokolwiek powinien zostać zmieniony nie mówię ze ty coś dodałeś a ogólnie więc nie czuj się urażony 

Już wcześniej dawałem na ten serwer DMG tylko nie zaktualizowałem bo nie gram i nie miałem czasu.

Sprawdź pliki zobaczysz że są czyste ;)

Opublikowano

Już wcześniej dawałem na ten serwer DMG tylko nie zaktualizowałem bo nie gram i nie miałem czasu.

Sprawdź pliki zobaczysz że są czyste ;)

Ja mówiłem ogólnie a nie koniecznie tylko o tobie cenie to co robisz no ale po ostatnich akcjach i mpc forum na tym straciło jak i inni 18 była wstawka a reakcja po 2 dniach gdzie pierwsza osoba po 7 minutach powiedziała ze jest keylogger :) więc wiesz a do exe możesz wszystko wstawić dlatego lepiej wstawić normalne dopisane do index niż potem masz mieć nieprzyjemności 

Opublikowano

Nie działa, wchodzę na dunga i bije normalnie jak bym wchodził przez normalne exe.

„Oto mi rycerz! Kopia u toku, Z ramion mu skrzydła płyną sokole! Odwaga w piersiach, męstwo gra w oku, Szyszak jak gwiazda błyszczy na czole! Zawsze zwycięski zastęp tych wojów, Do dawnych synów podobny Sparty, Wśród tylu bitew i krwawych znojów, Jak mur z żelaza stał nieprzeparty! A kiedy gnuśność nami owładła, To i Husarya wtedy upadła!”

Opublikowano

Nie działa, wchodzę na dunga i bije normalnie jak bym wchodził przez normalne exe.

Sprawdzałem i u mnie działa, wrzuciłem już sprawdźcie jak jest u was

Opublikowano

Mnie także nie działa. Jednak jeśli miałbyś czas to mógłbyś zrobić działającego bo stary dmg nie działa na dungeonach 500+ więc byłoby fajnie :)

• 4 tygodnie później...
  • 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...