Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie ilość graczy

HicKD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Naprawdę tak mało ludzi gra w tą grę że czasami trzeba czekać 4 minuty na dobieranie? nieważne w jaki tryb wejdę to po kilka razy 9 graczy wejdzie a 10 już nie

Opublikowano

Nope graczy raczej bardzo szybko dopiero + ostatnio jest wzrost graczy więc nie wiem czemu tak masz 

Jedynie na wyższym MMR koło 4400+ może ci dopierać długo kolejkę 

Opublikowano

To w sumie zależy od pory dnia. Raz czeka się kilkanaście sekund, a raz kilka minut. W każdym razie graczy jest sporo i po premierze będzie jeszcze więcej. :) 

Opublikowano

Nope graczy raczej bardzo szybko dopiero + ostatnio jest wzrost graczy więc nie wiem czemu tak masz 

Jedynie na wyższym MMR koło 4400+ może ci dopierać długo kolejkę 

a jak moge sprawdzić mmr? i co to jest?

Opublikowano

ktos wie kiedy bedzie oficjalna wersja tej gry ? or kiedy koniec bety

Na pewno przed MŚ, czyli w okolicach grudnia/stycznia (tak przypuszczam). 

Opublikowano

Co do tej daty to raczej nie szybko smite open bete też miał bardzo długo z tego co wiem.

Na tą chwile nikt tego nie wie nawet twórcy. Myślę jednak że premiera będzie w połowie 2k17.

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Co do tej daty to raczej nie szybko smite open bete też miał bardzo długo z tego co wiem.

Na tą chwile nikt tego nie wie nawet twórcy. Myślę jednak że premiera będzie w połowie 2k17.

No może być i tak, tego nikt nie wie. W każdym razie w styczniu odbędą się pierwsze Mistrzostwa Świata w grze Paladins i do tego czasu produkcja musi zostać dopracowana (logicznie wnioskując). Różnie to bywa, ale zakładam wersję grudzień. 

Opublikowano

No może być i tak, tego nikt nie wie. W każdym razie w styczniu odbędą się pierwsze Mistrzostwa Świata w grze Paladins i do tego czasu produkcja musi zostać dopracowana (logicznie wnioskując). Różnie to bywa, ale zakładam wersję grudzień. 

Może być i tak w końcu gra sie bardzo szybko rozwija co chwile jakiś upade ale jak na moje to hi-rez sie śpieszy z tym wszystkim powinni bardziej dopracować grę a nie po miesiącu open bety już zaplanowane mistrzostwa świata...

8816414724839291359194.png

Opublikowano

a3742e668b8a49de81b1e43db6c6f4b0.png

Dane obejmujące tylko osoby grające na Steam.

To z tego co tu widać to ilość graczy spadła i to bardzo.

Chciałbym przypomnieć, że Paladins ma również osobny launcher :)

Opublikowano

Graczy jest dużo i coraz więcej ich przybywa. Jak skończy się beta jestem pewien, że zacznie grać o wiele więcej osób.

Imo koniec bety nic nie zmieni, zmiany nastąpią dopiero gdy rozwinie się scena esportowa. 

b_560_95_1.png

Opublikowano

Jestem jedynie ciekaw, jak esportowcy przygotują się na Paladins. Jak porobią sety, jak będą grali, bo na pewno lepiej od 95% ludzi grających w tę grę (bez pakowania się solo, a potem noob team, gg). Beta zapewne będzie długo, jeszcze przez pół roku/rok (HiRez się postara o dobry start), a potem już tylko poprawki poza betą i usprawnienia. Co do graczy to nie mam z tym problemów, nawet jak gram duo to 2 minuty i mecz znaleziony.

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...