Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] DivineWorld S2

Svope

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czekam, zagram i polecam ze względu na administracje która dokłada wszelkich starań żeby utrzymać serwer, co widać po s1, jak i słucha propozycji graczy i wprowadza je w życie. Ci co hejtują z grubsza nie mają bladego pojęcia ani o tym jaka jest administracja, jakie mieli serwery i która to odsłona divineworld. Jak już eksperci mają hejtować to niech się zaznajomią z tematem swoich hejtów ;)

Jeszcze raz polecam serwer :D

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Komentuje na prośbę twórcy serwera:

-Zmieniony interface z starymi rzeczami co według mnie jest okropne pod względem wykonania graficznego i nie nadaje się to już na te czasy gdyż można ogarnąć znacznie ładniejsze modele od tamtych.

-Wiem że gracze jarają się starymi modelami bo myślą że jak stary serwer to będzie z*******y,a to jest gówno prawda i serwer nudzi się im po tygodniu czy tam dwóch.

Opublikowano

Komentuje na prośbę twórcy serwera:

-Zmieniony interface z starymi rzeczami co według mnie jest okropne pod względem wykonania graficznego i nie nadaje się to już na te czasy gdyż można ogarnąć znacznie ładniejsze modele od tamtych.

-Wiem że gracze jarają się starymi modelami bo myślą że jak stary serwer to będzie z*******y,a to jest gówno prawda i serwer nudzi się im po tygodniu czy tam dwóch.

Słyszałem, że gladora robisz, w takim razie chyba będzie dobry zarobek i umrze śmiercią naturalną.. mój mistrzu!  :love:

Opublikowano

@

Zanim weszła aktualizacja 5.0 na divineworld.eu s1 czyli około 16 czerwca 2016 r. serwer był w starym stylu, grałem od lipca 2015r. dla samej gry do aktualizacji więc nie mów że się nudzi coś takiego po 2 tygodniach bo nie każdy jest Tobą a Ty nie masz podstaw ani dowodów by mówić iż "to jest gówno prawda i serwer nudzi się im po tygodniu czy tam dwóch.", wypowiadaj się za siebie a nie za innych. I ideą tego projektu jest stworzenie divineworld s1 czy może oldschoolowego serwera? Bo myślę że jednak to drugie i trzeba twardo stać przy tym co się uważa za słuszne. Te stare tekstury, itemy itd nadają serwerowi klimat, wyobrażasz sobie np. GTA San Andreas w wersji GTA V? Na pewno klimat już nie byłby ten sam a w grach przynajmniej dla mnie jest to ważne, do niektórych gier jak i serwerów mam sentyment co mnie skłania do powrotów i zostania tam ile możliwie się da. Mogę podać kolejny argument jakim jest gra Gothic II, niby cienka grafika, wiele bugów a jak ta gra potrafiła gracza wciągnąć pomimo tego i jeszcze w tym roku wróciłem do tej produkcji. Tak samo mam z serwerem DivineWorld, chce starego dobrego Divine'a a nie czegoś co ledwo będzie go przypominać.

Opublikowano

divine rework x9999999999999 , kotlet ktory padnie po tygodniu

DW S1 stoi ponad rok, więc nie rozumiem czemu ma paść po tygodniu.

Nie rozumiem dlaczego się chwalicie że jakiś serwer stoi SZTUCZNIE przez rok "Graczy online:31" :D. Easy więc przysłowie mówi "padnie po tygodniu". 

Opublikowano

Nie rozumiem dlaczego się chwalicie że jakiś serwer stoi SZTUCZNIE przez rok "Graczy online:31" :D. Easy więc przysłowie mówi "padnie po tygodniu". 

A może dowiedz się od kiedy drastycznie spadła ilość graczy na serwerze? Bo to dosyć niedawno było, a najlepiej, z jakich przyczyn.

Opublikowano

A może dowiedz się od kiedy drastycznie spadła ilość graczy na serwerze? Bo to dosyć niedawno było, a najlepiej, z jakich przyczyn.

Nie interesuje mnie to. Interesują mnie liczby, a dokładniej "0". Nie ma się co rozwodzić nad "przyczynami" bo obstawiam że nie stoją po stronie graczy, serwerowni, burzy itd. Powód zawsze jest jeden :>.

Opublikowano

Nie interesuje mnie to. Interesują mnie liczby, a dokładniej "0". Nie ma się co rozwodzić nad "przyczynami" bo obstawiam że nie stoją po stronie graczy, serwerowni, burzy itd. Powód zawsze jest jeden :>.

A widzisz, to w dużej mierze, choć nie do końca, wina właśnie samych graczy, i to wielu graczy bo to od nich się zaczął spadek liczby osób online. No ale co ja będę rozmawiał ze sceptykiem, który większość serwerów hejtuje w ten sam sposób.

Serwer stoi? Stoi.

Administracja czuwa nad serwerem? Czuwa.

Robili dla graczy to co gracze chcieli? Robili.

Tyle ode mnie. Według mnie serwer wypadnie bardzo pozytywnie w porównaniu do reszty tej komediowej metinowej sceny.

Opublikowano

A widzisz, to w dużej mierze, choć nie do końca, wina właśnie samych graczy, i to wielu graczy bo to od nich się zaczął spadek liczby osób online. No ale co ja będę rozmawiał ze sceptykiem, który większość serwerów hejtuje w ten sam sposób.

Serwer stoi? Stoi.

Administracja czuwa nad serwerem? Czuwa.

Robili dla graczy to co gracze chcieli? Robili.

Tyle ode mnie. Według mnie serwer wypadnie bardzo pozytywnie w porównaniu do reszty tej komediowej metinowej sceny.

Gracze zaczęli odchodzić bo "tak" no na pewno :D. Nie będę grał na pustym serwerze bo mnie jak i wielu innych graczy to nie bawi + nie lubię easy :). A co do tego że hejtuję każdy serwer tak samo to poczytaj sobie moje posty. Jak serwer jest gówniany to piszę że jest gówniany, jak jest ok to chwalę chyba że zacznie się robić gówniany. Jestem prostym człowiekiem oceniam tak jak uważam. Chcesz sobie grać na serwerze który według mnie nie wypali, a jak już wypali to padnie po tygodniu bo easy to gl hf :). Obym się mylił :D

Opublikowano

Napewno zawitam gralem na s1 i bylo super podoba mi sie serwer interesuje mnie jeszcze jakie sa max sr ? powodzenia na starcie xD

Maksymalne ŚR: 60

Maksymalne UM: 30

A nie będą zbugowane jak na starym DIvine że umki 27 biły wiecej od 30 :) xSesnsowy jeżeli czyta to zna ten ból mój 

- Martwi mnie Kyra bo ostatnio gdzie grałem na servie jak on był w Administracji dziwne itemki z is'a latały i wgl jakoś tak dziwne akcje tam były :) 

CzopHoop | Olimpijczyk

Opublikowano

Jakiś przelew na paczkę fajek i bd mógł latać z navi jak kiedyś czy tutaj jakieś inne wymagania są?

Czekam na dowody ukazujące jak nasza administracja rozdaje navi. Chodzi mi o aktualną administrację.

Napewno zawitam gralem na s1 i bylo super podoba mi sie serwer interesuje mnie jeszcze jakie sa max sr ? powodzenia na starcie xD

A nie będą zbugowane jak na starym DIvine że umki 27 biły wiecej od 30 :) xSesnsowy jeżeli czyta to zna ten ból mój 

- Martwi mnie Kyra bo ostatnio gdzie grałem na servie jak on był w Administracji dziwne itemki z is'a latały i wgl jakoś tak dziwne akcje tam były :)

Nie będzie błędów z um, poza tym na serwerze nie ma przedmiotów um 30, a różnica jest tak niska że praktycznie nie odczuwa się tego przyrostu obrażeń.

Pierwsze słyszę że przedmioty z is latały skoro administracja ma zablokowaną możliwosć handlu, wyrzucania, kupowania przedmiotów ze sklepów graczy oraz umieszczania przedmiotów w magazynie.

dCrwk2h.gif

Opublikowano

Skończ robić gówno burze, bo strasznie mnie takie coś irytuje. Administratorem DivineWorld dalej jestem, a nie byłem. Po drugie równy rok czasu starałem się o dostęp i serio myślisz po to, by komuś zrobić coś z navi o wartości paczki szlugów?

Opublikowano

Widzę że tutaj można wykreować bezpodstawnie, kompletnie nie mając wiedzy o serwerze i administracji, nie mając bladego pojęcia o historii serwera ani o jego społeczności miliony problemów, oskarżeń, rzeczy oderwanych od rzeczywistości, jakieś nowe historie(co ciekawe gram tam od startu do teraz i jakimś cudem nie słyszałem i nie widziałem żadnych z tych opisanych oskarżeń żeby miały miejsce na divineworld.eu). Dochodzi tu już do absurdalnych komentarzy, nabijacie sobie posty takim pier*oleniem? Gdzie jest moderator? Szkoda że na tym forum nie ma działu globala bo bym poszedł sobie ponabijać posty i pisać im że za paczkę fajek sprzedają navi albo że startują już 999999999 raz. ŻAŁOSNE. Nie wiesz kompletnie nic na temat serwera i administracji? To się nie udzielaj jak masz pisać takie pierdoły.

Opublikowano

Divine to może i kotlet, ale do tego serwera mam szacunek, bo jednak bądź co bądź napierdalałem na nim jak dzik xD

A co do kotletów.. Płaczecie cebulaczki polaczki, że to kotlet, ale jakby np gigakotlecior crados s3 startował to byście jak pies do pana biegli k***y. Mentalność tych gimbusów mnie dobija. A no zapomniałem dodać, jak serwer nie ma najlepszych jutuberozjebów jako reklame to nie gram i c**j ;]

WAM GŁODU TRZEBA PIZDY. Kiedys się przeglądało mpc, patrzyło na prezke, która była krótka w c**j, przejrzało się i ściagamy, gramy, testujemy, a teraz k***a badania nad serwerami jeszcze przed startem k***y robią.

Serwer polecam, bo Divine to jednak divine. Pozdrawiam

VsxuB58.png

Opublikowano

Nie polecam serwa z całego serca widać jakie tutaj są luki i śmieci. Np nie ma wszystkich broni dla sury,  każdy miecz jest z innego setu co psuje wygląd serwera, bo brzydko to wygląda. Administracja jest tylko pomocna na początku, wiem coś o tym, bo jak okradli mnie na s1 to nawet nie chcieli mi odpisać taka pomocna administracja.  

Najgorsza prezentacja serwa która zawitała na mpc xD 

P.S Svope jak robisz starego divina to byś mógł chociaż uporządkować te bronie żeby każdy był pod jeden wygląd, a nie, że tak jak teraz każdy z innych setów. Tak samo te zbroje to wygląda strasznie. Powodzenia wam życze na tym serwie gdzie pvp trwa 5 sekund, bo pvp kończy się na 2 skilach. Gratki <3 

Opublikowano

Nie polecam serwa z całego serca widać jakie tutaj są luki i śmieci. Np nie ma wszystkich broni dla sury,  każdy miecz jest z innego setu co psuje wygląd serwera, bo brzydko to wygląda. Administracja jest tylko pomocna na początku, wiem coś o tym, bo jak okradli mnie na s1 to nawet nie chcieli mi odpisać taka pomocna administracja.  

P.S Svope jak robisz starego divina to byś mógł chociaż uporządkować te bronie żeby każdy był pod jeden wygląd, a nie, że tak jak teraz każdy z innych setów. Tak samo te zbroje to wygląda strasznie. Powodzenia wam życze na tym serwie gdzie pvp trwa 5 sekund, bo pvp kończy się na 2 skilach. Gratki <3

Luke to masz w mózgu, kolejny bajkopisarz. Jakbyś znał serwer i jego system ulepszania to byś nie pisał takich bzdet że nie ma reszty broni dla sury. Jak na oldschool broń ma takie tekstury jakie miała na s1, no ale to źle, to pewnie specjalnie dla Ciebie trzeba by było robić nowe sety, ale po zrobieniu nowych setów pewnie byś i tak napisał że to już nie to samo i za dużo nowości i też najgorsza prezka. Administracja kolego jest inna niż na s1. Coś jeszcze wyssanego z palca dopiszesz mistrzu?

Opublikowano

Widać, że nigdy nie grałeś na starym Divine, a szkoda.

Opublikowano

Co ty pierdolisz.. Divine to był najlepszy serwer na jakim grałem.. do niego najwięcej razy wracałem po rozłąkach.. tylko wiadomo.. darkowi pieniążek uderzył do głowy to nie pilnował, teraz pewnie pluje sobie w brodę że zjebał tak z*******y projekt.

W sumie patrząc po tym, że reaktywuje gladora to moje słowa się potwierdzają xD

A co do różnych broni .. to jest z*******e, każda klasa się czymś wyróżnia, bo tak to wygląda jak jedna wielka kupa.

Opublikowano

Wszystko jest super , jak najbardziej na tak :) 

Ale kiedy będzie strona działać i będzie można się rejestrować ?

Do administracji mam prośbę żeby zdjeła te kilka procent ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...