Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przemyślenia "Granie od Nowa"

Adrian327d

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Chciał bym żeby każdy podzielił się przemyśleniami swoimi na ten temat.

Według mnie gra od nowa "bez gotówki" ma sens, dlaczego?

Sam zacząłem miesiąc temu od nowa na pl2, fakt serwer jest mało zaludniony ale nadal gra sporo osób z tego co widzę, przez miesiąc moje konto wygląda tak:

Spectrum (za startowe 15k uri kupiłem klucze i miałem farta)

5 LF3

Reszta Spectral Lancer 2 (do PvP te lasery nie bardzo ale na alieny są jak LF3 więc bicie DK czy też początek gry na pierwszej Gali Leonovem to przyjemność)

6 BO2

Reszta Tarcza Fuzyjna 2 (chyba tak te nowe osłony się nazywały, 2,5mln kredytów ale cóż zawsze coś)

3 Irisy (Wczoraj wylicytowałem trzeciego i wcale nie są takie drogie)

Full Skylab w miesiąc (17lv Promerium i 12lv Seprom)

Ps. Wysyłajcie Seprom jeśli macie premium bo lepiej się bije ale niestety nie za długo, polecam do bicia małych alienów

PET bo z Pirate Boxów wypadły elementy do zrobienia go więc teraz kwestia wbicia mu poziomu i mechanizmów, zbieracze np.

Ps. Jeśli macie szczęście i wyskoczy wam oferta premium za sms jak mi to koniecznie zapiszcie sobie kod BIG i numer, dzięki temu możecie kupić kamikaze, bo z premium możba naprawiać PETa za darmo

No i oczywiście wszystkie potrzebne dodatki.

Ps. Zapomniałem o Full Speed!

Więc nie mówcie że gra się nie opłaca bo jest tylko Pay2Win, 2-3 miesiące gry i można mieć już FE i robić powoli SFE, wystarczy trochę chęci, sam gram 2-3 godziny dziennie, ale rozbudowywać Skylab można nawet nie wchodząc do gry, oczywiście jeśli macie kredyty ale to mały problem wejść i sprzedać Promerium, jeśli wylicytujecie Goliatha na początku grając Leonovem + dodatkowy podwajacz ładowni to już macie 3200 ładowni (bez premium)

Fakt nie mam szans nawet z FE w tym momencie ale to kwestia czasu ;)

Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka

Ps. Właśnie wylicytowałem 4tego Irka więc jest łatwo ;)

371007.gif

Opublikowano

FE łatwo zrobić, gorzej sie robi i bardzo monotonnie SFE. Jeśli chodzi o gre to zależy od cierpliwości i czasu osoby która sie na takie coś pisze, jeśli ktoś kiedyś grał lepszym kontem i tera chce od nowa to na pewno łatwiej mu będzie sie grało, ale moim zdaniem już lepiej wydać chociażby 100-200 i kupić FE z +20 lf4 i 10 dronami, a na prawde duużo czasu i nerwów zaoszczędzisz. No chyba, że komuś sprawia przyjemność bicie sibelonów i innych dennych alienków długi czas :D

6f17e95a91894bb7ae164ebb34ffed25.jpg

Opublikowano

@Deco12

Niby tak ale tam gdzie masz tanie rzeczy na aukcjach to zauwazylem ze jak wylecisz poza strefe ochronną od razu padasz bo latają same SFE więc teoretycznie łatwiej jest grać na serwerach gdzie gra więcej osób :)

😅

Opublikowano

@Deco12

Niby tak ale tam gdzie masz tanie rzeczy na aukcjach to zauwazylem ze jak wylecisz poza strefe ochronną od razu padasz bo latają same SFE więc teoretycznie łatwiej jest grać na serwerach gdzie gra więcej osób :)

noooo też tak myślę.

Bo narkomani mają piekło na ziemi, czyściec przechodzą w momencie śmierci, cała trucizna uwalnia się w ostatnim oddechu. I potem mają swoją wymarzoną, wyczekaną i wyćpaną szczęśliwość.

21076673_155844708327715_28800624_n.jpg

Opublikowano

Mam trochę inne zdanie na ten temat bo zrobienie aegisa i 8 irków to wystarczy 2 tygodnie nie grając nawet tylko kupując na licytacji taniej a sprzedając drożej ew. można dojść do klanu np. mojego i tam coś zawsze mogę wypłacić

Opublikowano

Tym bardziej gra teraz bez wydawania kasy jest monotonna, no chyba że używa się bota i ma się vps np. Fakt faktem przesiadka z lepszego konta na nowe jest jakimś plusem, ale też często idzie się wkurzać co do dmg poczatkowego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...