Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rola na nowy sezon do mainowania

sh0keN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciężko powiedzieć jaka rola w nowym sezonie będzie miała największy wpływ na grę. Reworki asasynów nie wprowadzą aż takiego szaleństwa w mecie jak zmiany itemów. Poczekaj do presezonu, dopiero wtedy o tym myśl.

DIG86Gz.jpg
Opublikowano

Teraz myslisz o Threshu, za tydzien bedziesz myslal o innej sytuacji. Jesli sie decydujesz na cos musisz wiedziec ze bedzie zawsze w mecie i mussic lubic/chciec tym grac. 

https://www.youtube.com/watch?v=H7_3s99wXzU

https://www.youtube.com/watch?v=l9PUyzXS8jQ

Akurat jeśli masz ochotę być OTP to fakt czy postać jest w mecie nie ma znaczenia.

DIG86Gz.jpg
Opublikowano

Moim zdaniem powinieneś sam to sprawdzić, grając tam gdzie chciałbyś mieć maina itd.

Nikt za Ciebie nie może zdecydować, to tylko i wyłącznie twoja decyzja, i myślę że taką drogę obrać powinieneś.

Poradnik - Maestria Bohaterów Opowiadanie League Of Legends 1/2 Podanie na Moderatora
Opublikowano

Imo graj tam, gdzie Ci wygodnie, a nie bo trzeba coś mainować. Ja gram only adc/jungle i ciągle w górę ;) Jeśli lubisz support graj tam, jeśli chcesz Junglę, graj tam.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Nie polecam być otp, jeśli nie masz aspiracji na mastera +.

Bycie OTP to najlepsza opcja do wspinaczki na soloq.

Nie zawsze. W końcu będziesz stiltowany i koniec otp.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Bycie OTP to najlepsza opcja do wspinaczki na soloq.

Nie zawsze. W końcu będziesz stiltowany i koniec otp.

Tilt to coś co sobie wmawiacie. Taka typowa wymówka kiedy grasz słabo. 

Otp to zawsze będzie najlepsza opcja do nauki gry i wspinaczki. Uczysz się grania jedną postacią, opanowujesz ją do perfekcji, po czym skupiasz się na nauce gry.

DIG86Gz.jpg
Opublikowano

ja wsumie wlasnie gram no sporo threshem ogolnie mam nim 340 gier i raczej ogarniam go juz tak no dobrze xD i sie nastanawiam czy nadal nim grac czy po prostu grac topa itp

Opublikowano

ja wsumie wlasnie gram no sporo threshem ogolnie mam nim 340 gier i raczej ogarniam go juz tak no dobrze xD i sie nastanawiam czy nadal nim grac czy po prostu grac topa itp

Słuchaj, support to najważniejsza rola w drużynie. Jeśli potrafisz wyciągnąć kille dla swojej drużyny to graj dalej.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Co ty pi*rdolisz chłopie ja grając only "leszkiem" wbiłem chall'a.... tak jak kolega wcześniej powiedział "Bycie OTP to najlepsza opcja do wspinaczki na soloq." - a pierdzielenie o jakiś tiltach to serio... aż szkoda gadać. Jeśli uwielbiasz grać daną postacią i za każdym razem czerpiesz taką przyjemność, to gwarantuje ci niezależnie gdzie się znajdujesz, to coś osiągniesz... nie tego twojego "tilta" tak jak 99% lego legend. Z doświadczenia wiem, że większość otp ma duży dystans do samej rozgrywki, więc... ( i nie mówię tu o otp z dnia na dzień.., tylko o takim konkretnym otp).

@top Co do autora graj tym czym chcesz.... jak mówiłem jeśli czerpiesz wystarczająco dużą satysfakcje i przyjemność mimo wszystko z rozgrywki graj, ale nie sugeruj się tym że będąc otp skoczysz nagle o milion lig i dywizji z "pupy", bo w tą grę stety trzeba "klikoć". Ogółem poczekaj na presezon 3 tyg jeszcze więc...

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...