Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HELLYEAHMU S 10 EP 3 | 400x Dynamic / drop: 40x | F2P NO WEBSHOP | START 21/10/2016

nerav

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to chyba tylko u was 2 przypadki rozmawiałem z adminem i nikt jakoś niema problemu ludzie odpalaja spokojnie po 2 3 main i niema zadnych spadków sam mam 2 odpalone i nic się nie dzieje to u was jest problem serwer jest naprawde dobrze ustawiony i polecam

tu sie mylisz bo żaden z moich znajomych z którymi gram na innych serwach wejsc nie może i nie jest to kwesta naszych komputerów

Opublikowano

No właśnie, kto ma windows 10 temu działa - niestety użytkownicy windows 7 mają problem, a szkoda bo chciałem sobie pograć.

Gdyby nie to, to pograli byśmy na nim - pewnie było by ze 300 online, niech admin pobierze sobie windows 7 32 bity i sam zobaczy co za cyrki. Nie wiem jak z 7 64, bo akurat na kompie z tym systemem w ogóle mi się gra nie odpala (screen dałem kilka postów temu). Gdyby admin znalazł rozwiązanie naszych problemów, dał je na www to gwarantuje że ilość graczy online zacznie wzrastać.

Ja zauważyłem też coś dziwnego - ten sezon względem poprzednich różni się dodaną obsługą wide screen, więc coś tam w kwestiach wyświetlania grafiki się zmieniło (może więcej elementów się ładuje?) gdyby była dodana kamerka 3d, spróbował bym przybliżyć obraz i sprawdzić czy to pomaga (na s6 przy mocnym oddaleniu też pojawiają się problemy z fps więc może po prostu więcej obiektów jest wczytanych).

Dodam tylko że próbowałem wszystkiego - kombinowałem z direct x, sterownikami, frameworkami - nic nie pomogło.

@1361622928-U485574.pngHildik wgrałeś patcha ręcznie? Może to Tobie pomoże.

Opublikowano

dodałem tutorial w publikacji dla tych którzy mówią ze niema tutaj gold invasion tutaj to się odbywa inaczej zabijamy gold goblina z którego wypadnie book ksiązka i tą ksiazka wyrzucając ją przywołamy gold bossa oczywiście nie zawsze wypada book moze wypaść jewel zen czy coś jeszcze 

zapraszam

Opublikowano

dodałem tutorial w publikacji dla tych którzy mówią ze niema tutaj gold invasion tutaj to się odbywa inaczej zabijamy gold goblina z którego wypadnie book ksiązka i tą ksiazka wyrzucając ją przywołamy gold bossa oczywiście nie zawsze wypada book moze wypaść jewel zen czy coś jeszcze 

zapraszam

To oczym piszesz to jest zueplnie co innego. Inwazja goldow to inwazja goldow. Mam 20rr troche golblinkow ubilem i titan angerow z nich mialem tylko 1!

Opublikowano

No właśnie, kto ma windows 10 temu działa - niestety użytkownicy windows 7 mają problem, a szkoda bo chciałem sobie pograć.

Gdyby nie to, to pograli byśmy na nim - pewnie było by ze 300 online, niech admin pobierze sobie windows 7 32 bity i sam zobaczy co za cyrki. Nie wiem jak z 7 64, bo akurat na kompie z tym systemem w ogóle mi się gra nie odpala (screen dałem kilka postów temu). Gdyby admin znalazł rozwiązanie naszych problemów, dał je na www to gwarantuje że ilość graczy online zacznie wzrastać.

Ja zauważyłem też coś dziwnego - ten sezon względem poprzednich różni się dodaną obsługą wide screen, więc coś tam w kwestiach wyświetlania grafiki się zmieniło (może więcej elementów się ładuje?) gdyby była dodana kamerka 3d, spróbował bym przybliżyć obraz i sprawdzić czy to pomaga (na s6 przy mocnym oddaleniu też pojawiają się problemy z fps więc może po prostu więcej obiektów jest wczytanych).

Dodam tylko że próbowałem wszystkiego - kombinowałem z direct x, sterownikami, frameworkami - nic nie pomogło.

@1361622928-U485574.pngHildik wgrałeś patcha ręcznie? Może to Tobie pomoże.

też próbowałem wszystkiego, ale ja mam win 10 64bit

wszystkie aktualizacje na kompie mam najnowsze i raczej bawić się w stare sterowniki pod głupie muo nie będę ;)

Opublikowano

ci którzy mają problem z wejściem piszcie do admina na fb admin pomoze odpisuje odrazu

zapraszam mamy ally polskie guild liczymy juz 40 osoób :)

Opublikowano

Happy Halloween everyone ! October 24~30 we will have some rewards for you !

•  +25% more experience and master experience
  •  +25% more WCoins/Credits for donations
  • Video Event on forum > Events section (We will post thread tomorrow)
  • Loyalty Event on forum > Events section (We will post thread tomorrow)

Enjoy playing HellYeahMU!

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...