Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mysz do 100 zł

daveMonster

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym zakupić mysz, która posłuży mi na minimum 2 lata. 
Ogólnie ma być do gier. Dpi nie musi być zbyt wysokie ok 3200 wystarczy. Oczywiście aby można było to dpi konfigurować. 

Najlepiej mysz symetryczna z metalowymi ślizgaczami.

bjk8v7f.png

Opublikowano

Może logitech g100s? Z tym ze brak u niej metalowych slizgaczy

i5 4460 - Gigabyte GTX 970 4GB - SSD Transcend 370 128GB - GoodRam 2x4GB 1600MHz CL9 - ASRock H81M-VG4 R2.0 - Chieftec 450W - Zalman T3

Zowie EC1-A - Zowie G-SR - Razer BlackWidow 2014 Tournament Edition - HyperX Cloud 1 - Audiotrak Prodigy Cube - LG 24GM77 144Hz

Opublikowano

Jaki masz grip?

Masz na mysli podkladke?

http://esperanza.pl/esperanza-podkladka-gaming-pod-mysz-ea146r-flame,179,1132.html

@DAx.

Wiesz co, patrze, że ma gwarancję na 3 lata, to chyba wytrzyma ;) . Poczekam jeszcze na dalsze propozycje. Myślę, czy nie zmienić tej podkładki, bo myszka słabo chodzi. Chyba, że to wina mojej aktualnej myszki, która ma ponad 2 lata i jest do wyrzucenia.

bjk8v7f.png

Opublikowano

Jaki masz grip?

Masz na mysli podkladke?

http://esperanza.pl/esperanza-podkladka-gaming-pod-mysz-ea146r-flame,179,1132.html

@DAx.

Wiesz co, patrze, że ma gwarancję na 3 lata, to chyba wytrzyma ;) . Poczekam jeszcze na dalsze propozycje. Myślę, czy nie zmienić tej podkładki, bo myszka słabo chodzi. Chyba, że to wina mojej aktualnej myszki, która ma ponad 2 lata i jest do wyrzucenia.

Grip czyli jak trzymasz myszkę nie podkładka.

Są wyróżniane 3 chwyty myszki i jeden można tak powiedzieć oddzielny. Poczytaj o tym napisz jaki masz grip i doradzimy ci najlepszą w tej cenie ;)

Opublikowano

Tutaj masz wyjaśnione, przeczytaj i opisz swój grip i inne preferencje: http://www.mpcforum.pl/topic/1444571-wyb%C3%B3r-myszki-do-gier/

Ogólnie myszka to dosyć indywidualny temat i nie da się po prostu odpowiedzieć, która będzie najlepsza. 

Poza tym nie widzę budżetu, jaką kwotą dysponujesz?

#edit Ok już widzę, jest w tytule xD

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

@KeragosPL

Palm Grip 13 - 14cm

@JacoH

Dzięki za link, cena to ~150 zł. Nie chcę więcej wydawać, bo mam jeszcze inne wydatki typu słuchawki, a droższe to chyba się aż tak bardzo nie różnią ;p

Nie wiem czy będzie miał różnicę ten sensor optyczny lub laserowy w znacznym stopniu. Wolałbym najlepszy wybór tzn. najlepszy sensor w tej cenie, materiał dobry, nie żadna guma czy inne dziadostwa co się po pół roku zedrą oraz mile widziana gwarancja.

bjk8v7f.png

Opublikowano

Hm, w takim razie polecam ci : cm storm mizar lub CM Storm Alcor

Są to myszki z bardzo dobrymi sensorami w tej cenie i stworzone z naprawdę dobrych materiałów, kształtem przypominają rivala z SS a tańsza o 100zł.

Jedna jest laserowa druga optyczna.

Polecam ci wybór jednej z tych 2.

Opublikowano

Ja ci mogę polecić STEELSERIES Sensei Raw Rubberized. Sam miałem i naprawdę fajna myszka. Wersja Rubberized jest pokryta z wierzchu takim gumowatym materaiłem, ale po ponad pół roku intensywnego użytkowania nic się z nim nie działo złego (potem sprzedałem ją razem z całym zestwaem komputerem xD), ale planuje jeszcze do niej wrócić.

Wychodzi trochę poza budżet, ale możesz kupić na allegro używaną z gwarancja jeszcze. Kabel jest w oplocie, więc jego rozerwanie, czy coś jest mało możliwe ;) 

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...