Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rework Alistara

Silverek™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przeciez te stacki jakies beznadziejne są, 40 hp za tyle rzeczy? 7x wbita? Bezsens xD

Ale czuje AP alistara z tym E. Nie wiem, to jakies niepotwierdzone info musi byc bo jakas pajacera

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Przecież Alistar obecny był dobry, nie wiem czego go zmieniają. Teraz to ciężko z nim na suppa iść.

Pójdą i na suppa, aby tylko zagrać nowym Alim i pójść full AP, co w większości przypadków(ja tak myślę) da grę przegraną :/

Poradnik - Maestria Bohaterów Opowiadanie League Of Legends 1/2 Podanie na Moderatora
Opublikowano

I dobrze ze wreszcie coś z krową robią bo wkurzająca jest , zresztą widać jakie wysokie win ratio na mistrzostwach ma ;P

Opublikowano

I dobrze ze wreszcie coś z krową robią bo wkurzająca jest , zresztą widać jakie wysokie win ratio na mistrzostwach ma ;P

I właśnie dlatego tylko zmieniają Byczka, bo w na mistrzostwach "elita" nim gra, z resztą jak każdy inny champ którego się czepiają :P

A jak czymś grają na mistrzostwach lcs+ to i ludzie potem nałogowo tym klepią, tak to mniej więcej moim zdaniem wygląda :/

Poradnik - Maestria Bohaterów Opowiadanie League Of Legends 1/2 Podanie na Moderatora
Opublikowano

Problem z Alistarem jest taki, że albo jest must pick, albo jest trash tier. Ale to nie jest odpowiednia droga do zmienienia tej postaci.

Moim zdaniem Riot powinien zająć się Reworkiem danej postaci, na podstawie głosu społeczności.

O wiele lepiej by to wyglądało, a przede wszystkim nie pomijali by postaci, które naprawdę tego potrzebują.

Opublikowano

Przeciez te stacki jakies beznadziejne są, 40 hp za tyle rzeczy? 7x wbita? Bezsens xD

Ale czuje AP alistara z tym E. Nie wiem, to jakies niepotwierdzone info musi byc bo jakas pajacera

Czy ja wiem czy "tyle" musi pasc 7 minionow zeby nastakowac to. Czyli mozna powiedziec ze dostal swoje poprzednie "e" jako pasyw wiec calkiem niezle, W zamian za to  jego pasywka zamienila sie w "e' i bedzie zadawala wiecej obrazen i dodatkowo przy 5 stakach stunowala.

W ogolnym rozrachunku zmiana chyba na plus tylko uciazliwe bedzie to ze bedzie trzeba zwracac uwage na staki co sprawi ze bedzie wymagala troche wiecej skila   

u1lc.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...