Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Początki gry

xpawelx123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer polecam jakiś ze starym infrejsem ( Aldous i Tempest odpadają ) gdyż tam przyjemniej się gra. Wejdź w statystyki i zobacz gdzie ile osób gra i wybierz sobie odpowiedni serwer. Na start polecam Maga, najłatwiejsza profesja i w miarę tanie eq. Nie zapominaj o forum, tam zawsze otrzymasz pomoc.

Take it easy my friend

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

ja gralem zawsze na kattacha, ale nei wiem czy teraz jest mozliwosc rejestracji na tym serwerze.

Poczatki jak dla mnie zawsze w tej grze byy trudne, chyba ze znjadzisz kogos kto da ci chociaz `10-50k. 

hmmm wydaje mi sie ze najlepiej jest wykonywac questy, te na początku nie są jakieś atrakcyjne ale np. późniejsze na wyższym lvl są już opłacalne. 

Jak juz masz troszkę wyższy lvl i w miare dobre eq , zeby sobie zarobić mozęsz stać na mpc z których wylatują cenne przedmioty (unikaty, heroiczne, legendy_) 

Dobrym sposobem na poczatek jest tez pójście do wiekszego miasta i poprosic jakiś wyższy lvl o jakieś złoto albo żeby dał Ci jakieś śmieci, dla niego to są śmieci ale po sprzedaniu ich chociażby u mpc możesz sobie zrobić przyzwoite eq.

Klikanie w reklamy daje codziennnie złoto, czym wiekszy lvl tym więcej złota :_)

Nie wiem, moża pisać i pisac bo jest wiele sposobów.

Mam nadzieję, że chociaż w małym stopniu pomogłem :P

Szukam grafika, który zobi mi sygnaturkę ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...