Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Dagger Na Nowy Serwer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.Gdy wyjdzie s24 chcę zagrać Daggerem.Czytałem poradnik,ale wolę waszą radę.Jaki build skilli i stat wybrać,żeby na 20-25 levelu wziąć spota na polance i mieć niemarne DMG (Żeby wystarczyły na Metiny).Z eq to jakbym grał od nowa na serwie bez kumpli itd. (co mi dropnie i zależy jak z kasa bżdzie tzn.jakim szczęściem los mnie obdarzy).Zawsze grałem 2:1 dex vit i zasadzka>wirujący>szybki>trująca>krycie,ale ze spotem było ciężko i z metinami też,a wiem,że da radę na luzie bić metiny o 5 lvli większe.Jeszcze jedno pytanie od jakiego lvla zacząć używać sztyletów?Jak zarobić Daggerem na nowym serwerze?I jak będę kupował koziki to patrzeć na um czy sr?Z góry dzięki

Opublikowano

No więc tak.

Do 20 lvl nos miecz, porpstou bezensownie nosic na malych lvlach sztylety bo nawet sztylety +9 maja male dmg... te 5, 10 , 15 lvl. kup szeroki +9 i chodz z nim do 30 lvla ;)

na 30 lvlu oczywiscie kozy.. ;> najlepiej z + do um. ja tak akurat nosilem i mi bylo lepiej. niektorzy biora sr.

do expa to wez zasadzka ----> wirek ------> szybki ------> chmura -----> krycie

do pvp podobnie ;D

staty

dex:1

wit;2 jesli chcesz brac spot mobkow :D

zaopatrz sie w zbroje na 42 lvl +9 i nos ja do 54/ 61 lvlu ;) jesli jest pro to nawet do stalki xD

pozniej smocze noze, chakramy na 75 i syjamy na exp :)

pozdro

Zdobywaj nagrody! Zarejestruj się w serwisie :

logo-thisbox.png

Opublikowano

na poczatek dawaj all w wite, tak zeby 50-60 dobic i reszta w dex

a do pvp idz

zasadzka > szybki > chmura

do pvm

zasadzka > wirujacy > chmura/szybki ten tez sie sprawdza w pvp

na 25 lvlu zalatw sobie krotki noz +7 lub wiecej i bedziesz ubijac metki 25 i 30, a metki zazdry dopiero na 30 lvlu kozikami

i jak ty mozesz nie brac spota dzikusow? lol tam wystarczy 200 defa i ci bija po 1-4

@edit polecam ci zrobic mentala , dobic nim 30 lvl rownoczesnie robiac eq na ninje (nawet na fb nie low bo po co komu malze/perly na nowym serwie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...