Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanko odnośnie pacca i coś jeszcze

hetman1995

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam świadomość, że to forum upadło troszkę pod względem Tibii, ale mam nadzieję, że jakiś stary wyjadacz będzie w stanie mi pomóc, bo mam kilka pytań.

Mam druida, którego aktualnie expię, potrzebowałbym aktualnego poradnika do expa powyżej 30lv na mapach PACC i FACC. Może być waste, ale żebym też nie padał jak szmata co chwila.

Wyczytałem, że nie pyla się robić mu mlvl bo i tak wbije go podczasa expa, to prawda?

Opłaca mi się na tym lvl kupywać Softbootsy (25+)?

Słyszałem, że można na jednej postaci grać, a na drugiej trenować offline, to prawda?

jak coś mi się jeszcze przypomni to edytuję :-)

VsxuB58.png

Opublikowano

Jak masz wolny hajs to śmiało możesz kupować sooft bootsy zawsze to dodatkowy regen, tylko miej blessy żeby nie skończyło się niemiłą niespodzianką, na pacc najlepsze chyba będą tomby na ank, tak to prawda iż można jedną postacią grać a drugą trenować offline, dzięki treningowi offline możesz wbić jakiś tam m level + na expie również będzie szedł w górę więc nie musisz stać przed przysłowiowym depot i spamować czarami :)

Kamilos18pl.png
Opublikowano

Zrób dostęp do Yalahar i idź na Mistrock, miałem tam po 200k/h z stone showerami bez zbierania loota i z zieloną staminą. Co do softów to powiem Ci na własnym przykładzie, że life ringi starczają w zupełności na niskim lvl.

Opublikowano

Facc:

Tomby Kazo do 30

30+ Corymy z gfb

30+ Kazo Spike z GFB / Ava

Pacc:

20+ Tomby

30+ Corymy z gfb

30+ Ancient Scaraby Ankrahmun z gfb i blokerem na low lvl

Mistrock Cyclops 20+

Piraty Yalahar 30+

od 45 możesz próbować Oramond z sd ( jeśli masz dużo golda )

33+ Dragony Yalahar

50+ Teamhunty Hellspawny

60+ Wyrmy Liberty Bay

60+ Water Elementale Port Hope

Opublikowano

Siema, mam świadomość, że to forum upadło troszkę pod względem Tibii, ale mam nadzieję, że jakiś stary wyjadacz będzie w stanie mi pomóc, bo mam kilka pytań.

Mam druida, którego aktualnie expię, potrzebowałbym aktualnego poradnika do expa powyżej 30lv na mapach PACC i FACC. Może być waste, ale żebym też nie padał jak szmata co chwila.

Wyczytałem, że nie pyla się robić mu mlvl bo i tak wbije go podczasa expa, to prawda?

Opłaca mi się na tym lvl kupywać Softbootsy (25+)?

Słyszałem, że można na jednej postaci grać, a na drugiej trenować offline, to prawda?

jak coś mi się jeszcze przypomni to edytuję :-)

Generalnie gdzie profitować druidem i czy w ogóle się da na takim levelu, także ci napiszę gdzie szybko wbijać level, ale przy tym wastować hajs. 

30-45 Kazordoon Spikes [ AVA oraz GFB ]

45-60 Medusy Goroma [ Utama + SD ]

60-120 Oramond Minotaury [ Utama do 80 levela + SD ]

120+ Edron Old Fortress ; Lizard City  [ AVA ]

200+ Tutaj generalnie huncic mozna wszystko.

Jak dla mnie - na magu nigdy sie nie oplacalo nosic softow, wolalem wiecej defa, ale to kwestia gustu.

Tak, prawda.

Opublikowano

Kupujesz windbot'a jak ja i klikasz parę przycisków myszką, a level sam wlatuje ;) ja tylko wyszedłem z Dawnportu, a już 79lv :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...