Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ts-Poland

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tematy takie piszemy w tym dziale

http://www.mpcforum.pl/forum/1148-teamspeak-publikacje-serwer%C3%B3w/

Dodatkowo zeby opublikowac prezentacje serwera ts3 trzeba posiadac conajmniej 50 postow. Prosze czytac regulamin dodatkowo co do prezentacji bardzo slabiutka baaardzo slabiutka wogole niechce mi wejsc na ten serwer.

@Edit

po wejsciu na serwer to juz zauwazylem ze ikonki sa rozne.. bardzo rozne i nei pasuja do siebie np z wiekiem ...widze ze sa jakies boty... wybacz tylko witajacy bot.. brak rejestracyjnych itd... serwer zrobiony na oko i dodatkowo jedna rzecz przykula mojej uwadze ...

Current Clients:5 / 12 (-2 reserved) :O

Nie polecam serwera.

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

Tematy takie piszemy w tym dziale

http://www.mpcforum.pl/forum/1148-teamspeak-publikacje-serwer%C3%B3w/

Dodatkowo zeby opublikowac prezentacje serwera ts3 trzeba posiadac conajmniej 50 postow. Prosze czytac regulamin dodatkowo co do prezentacji bardzo slabiutka baaardzo slabiutka wogole niechce mi wejsc na ten serwer.

Są to jakieś geniusze które widzą że się tam Reklamuje ale wolą walnąć tutaj reklame żeby zniszczyć sobie Reputacje.

@topic

serwer do niczego.

­

Opublikowano

Serwer Ma Dopiero 2 Dni, Zaczynamy Cos a Nim Robic. a Wy zamiast PIsac ze Do Dupy, Moze Byscie Dali Jakas Dobra Rade. Jak tacy Madrzy. ELDO SERWER 5/10

Chcesz porady ?Proszę bardzo...

-nie ten dział

-"13. Publikację serwera może wstawić tylko użytkownik, który ma przynajmniej 50 postów. Prezentacje napisane poza tym działem będę usuwane."

-ogarnij baner

-zrobicie ikonki z jednego zestawu

-automatyczne boty (rejestracja rangi i kanaly)

-muzyczne boty

-wieksza ilosc slotow

-ogarnieta reklamacja serwera

szczerze niechce mi juz pisac .... bo tego naprawde duzo ;/

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

Zły dział, brak norm tzn: 50postow itd.

Co do samego TeamSpeak'a to śmiech na sali, brzydka prezentacja, brak botów muzycznych. Dalej nie będę pisał, bo aż wstyd przyznać się do serwera. 0/10

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...