Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prywatne serwery? Jakie?

SebuśPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm jakiś powiadasz, rozpisze bardziej swoją prośbę o via mmo: 

-Osadzony w świecie pokemon,

-Polegający na breedingu jajek za pomocą klikania w jajka innych użytkowników,

-System specjalnych pokemonów(Tworzonych przez Administrację Gry na różne Eventy),

-Możliwość wyklucia shiny pokemona,

-System Safari na którym możemy łapać pokemony poprzez łapanie ich specjalnym przedmiotem,

-System "przebierania" pokemonów w różne ubrania.

-Coś podobnego do tego http://pokeheroes.com/

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Hmm jakiś powiadasz, rozpisze bardziej swoją prośbę o via mmo: 

-Osadzony w świecie pokemon,

-Polegający na breedingu jajek za pomocą klikania w jajka innych użytkowników,

-System specjalnych pokemonów(Tworzonych przez Administrację Gry na różne Eventy),

-Możliwość wyklucia shiny pokemona,

-System Safari na którym możemy łapać pokemony poprzez łapanie ich specjalnym przedmiotem,

-System "przebierania" pokemonów w różne ubrania.

-Coś podobnego do tego http://pokeheroes.com/

Nigdy jakoś nie byłem fanem pokemonów.

Hero Zero 

To jest dobra myśl lecz napisanie plików od zera wymaga dużo czasu więc pomyślimy o tym w przyszłości :)

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

Darkorbit. Mało jest dobrych serwerów, a te najlepsze mają setki graczy ;) Wiem, że jak się za coś zabierzesz to zrobisz to tak jak się należy :P 

Opublikowano

Darkorbit. Mało jest dobrych serwerów, a te najlepsze mają setki graczy ;) Wiem, że jak się za coś zabierzesz to zrobisz to tak jak się należy :P 

To jest dobry pomysł, jesteś wstanie powiedzieć ile gra średnio osób na dobrych prywatnych serwerach?

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

To jest dobry pomysł, jesteś wstanie powiedzieć ile gra średnio osób na dobrych prywatnych serwerach?

Jeśli jest dobry serwer i zareklamowany w różnych krajach to może iść w kilka tysięcy w godzinach szczytu :D 

Opublikowano

Herozero. Czuje ze jak zrobicie prywatny serwer do hz to bedzie rekordowa liczba graczy ;)

http://i63.tinypic.com/s4mjqf.png

SZALONY

CO TAM ODRAZU E-SPORTU?

JEZEL WIDZISZ TEN POST I CI POMÓGŁ ZOSTAW SERDUSZKO DLA MNIE !

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Również jestem za DO. Są straszne pustki serwerów DO, a gdy już jakiś się trafi to lagi, non stop offline, wytrzyma miesiąc i pada.

Jestem ciekaw Twojego rozwiązania :)

Opublikowano

Margonem, ludzie szukają serwera easy Margonem. 

Z tego co widzę, to częściej poszukują MFO3 niż Margonem. Margonem PONOĆ (nie wiem, długo nie grałem) staje się coraz gorsze.

Opublikowano

Myślę że dobrym pomysłem byłoby zebranie kilku/kilkunastu propozycji - zrobić ankietę, a następnie TOP3 z ankiet będzie brane pod uwagę przez przyszłych twórców i to oni wybiorą jakiej gry zrobić prywatny serwer. Też kwestia tego, czy autor tematu pyta poważnie o serwery.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...