Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oficjalne zmiany patcha

DiabloXPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiem tak

f866f5fb1bc047de908e5e6db705cbf0.pngUFF xD

W koncu nerrfy na nidalee/graves, moze nie beda juz tak abusowani na soloq. Jestem ciekaw nadchodzacych zmian. 

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Drastyczne zmiany? A czego się spodziewałaś po kompletnym reworku paru postaci? Wyjdzie to całej rozgrywce na dobre, więc to plus. Każda ze zmian jest ciekawa i wnosi dużo do rozgrywki.

DIG86Gz.jpg
Opublikowano

Trochę brzydkie ma umiejętności ten Talon, jakby były wcześniejszej fazie testów, ale ciekawe ma teraz skille i chyba zacznę nim grać.

Opublikowano

Jestem bardzo ciekaw jak teraz każda z postaci będzie się prezentować po reworku mam nadzieję , żę będą one bardziej grywalne niż były

tumblr_nraeqbeDVI1uvdps4o1_500.gif

Opublikowano

Teraz to już nie będą tacy sami Assasyni. Teraz będą wymagali np. gracze LB troszkę lepszych combosów. Ogólnie zmiany ciekawe, gra się troszkę zmieni teraz.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Drastyczne zmiany? A czego się spodziewałaś po kompletnym reworku paru postaci? Wyjdzie to całej rozgrywce na dobre, więc to plus. Każda ze zmian jest ciekawa i wnosi dużo do rozgrywki.

Nie rozumiem, w jakim celu tym razem się uczepiłeś. Trochę drastyczne reworki, co znaczy, że mocno zmieniają postać (hiperbolizacja tego, co sam stwierdziłeś). Nigdzie nie napisałam, że się tego nie spodziewałam, w końcu co sezon robią w tej grze mini rewolucję. Dopowiadasz sobie i wyciągasz z kontekstu fragmenty moich wypowiedzi, niczym moja babcia, naprawdę. :D Wyluzuj, bo chyba trochę za mocno owładnęła Tobą jakaś nieuzasadniona nienawiść wobec mojej osoby.

Teraz to już nie będą tacy sami Assasyni. Teraz będą wymagali np. gracze LB troszkę lepszych combosów. Ogólnie zmiany ciekawe, gra się troszkę zmieni teraz.

Kata i LB będą teraz wymagały trochę więcej strategicznego myślenia, u LB będzie więcej możliwości jukowania, co może być ciekawe. Moim zdaniem bardzo pozytywne urozmaicenie. :)

Tu trochę dokładniej przedstawiony wygląd nowych umiejętności:

c:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...