Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zamówienie BF1 w xkom

wgnsy123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż zamówiłem sobie komputer, do czwartku powinien być do odbioru - z tym też chcę sobie kupić Battlefielda 1 więc na stronie xkoma zamówiłem giere do salonu z wyborem odbioru osobistego i płaceniem przy odbiorze. I tutaj jest pewien problem, ponieważ nie wiem czy będe miał akurat na dzień odbioru kasę bo może mi brakować stówki. Czy grę moge odebrać kiedy będe chciał czy jak to jest?

ezgif.com-resize.gif

Opublikowano

Cytat z forum:

W przypadku gdy produkt dostępny jest w konkretnym oddziale, można odebrać go praktycznie natychmiast. Natomiast złożenie zamówienia oraz potwierdzenie jego przyjęcia, gwarantuje nam, iż interesujący nas produkt zostanie zarezerwowany w oddziale, przez co będzie oczekiwał na odbiór i w między czasie nie zostanie on sprzedany.

tumblr_madu89TzVX1rt9tk6o1_500.gif

Members|ProUser|Postmaker|

Opublikowano

Możesz odebrać później. Jak będziesz zbyt długo zwlekał to co najwyżej sprzedadzą tego Battlefielda komuś innemu. Jak zrezygnujesz z zakupu to też się nic nie stanie.

1398258449-U383457.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...