Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ts3 nie działające micro! Pomocy!

Diablus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam mikrofon wbudowany w laptop działa mi on na skype normalnie gadam i wszystko w opcjach tam mikrofonu tez wszystko dziala jak nalezy a na ts3 nie wiem dlaczego ale mi nie dziala w opcjach robie testy i wszystko i nic. :/ Prosze o pomoc z gory dziekuje! :)

Opublikowano

Dopisz więcej informacji, przypuszczalnie masz win 10(pojawił się problem z mikrofonem). Sprawdź aplikacje smartaudio i spróbuj zaktualizować sterowniki. Jeżeli nie pomogło napisz i zaczniemy problem wałkować dokładniej.

Opublikowano

http://screenshot.sh/mFAhTBPeS0lhb ustawienia micra na ts i mam win 8.1 sterowniki aktualne a Smart audio jakims dziwnym trafem nie mam obszukalem wszystko w panelu sterowania i nie ma nie wiem jak to sie stalo jak pare dni temu patrzylem i bylo. To chyba cos z ts bo na skype mi normalnie dziala i w ustawienaiach micra teraz jak robie test:/

Dopisz więcej informacji, przypuszczalnie masz win 10(pojawił się problem z mikrofonem). Sprawdź aplikacje smartaudio i spróbuj zaktualizować sterowniki. Jeżeli nie pomogło napisz i zaczniemy problem wałkować dokładniej.

Zrób ss ustawień dotyczących mikrofonu.

http://screenshot.sh/mFAhTBPeS0lhb ustawienia micra na ts i mam win 8.1 sterowniki aktualne a Smart audio jakims dziwnym trafem nie mam obszukalem wszystko w panelu sterowania i nie ma nie wiem jak to sie stalo jak pare dni temu patrzylem i bylo. To chyba cos z ts bo na skype mi normalnie dziala i w ustawienaiach micra teraz jak robie test:/

Opublikowano

Oczywiście wiesz o tym, że mikrofon masz na klawisz? 

Musisz trzymać klawisz '3' i jednocześnie mówić żeby było Cie słychać.

Tak wiem ale wlasnie tam jak ten wykres jest taki powinno na zielono byc jak mowie a nic nima :/ wlasnie nw co jest grane bo wszedzie mnie slychac tylko nie na ts :/

Opublikowano

Poprostu jakby nie wyszukuje mojego głosu to chyba cos z ts nw juz co mam zrobic :/

Spróbuj ustawić tak:

70C8a56.jpg

Opublikowano

Ustaw mikrofon w Capture device na twój tak jak tutaj

lrhileaergjejweldqmnkglnsykdtgevtajtxpeq

Gdy to nie działa zobacz czy nie jest zmutowany kanał czyli coś takiego

xd.jpg

Jeśli dalej nie działa to zobacz czy nie masz przypadkiem ustawione słuchawki jako mikrofon

Edit: Zainstaluj sterowniki,albo pobierz starszą wersje ts'a. Gdy nadal nic to format

Życie to fabuła. Przestałem bać się wyborów, bo i tak tylko wspomnienia zostają.

https://grzyb.ovh

Specjalista
Opublikowano

Starsza wersja ts nie pomoże tym bardziej sterowników. Sterowniki powinny być zaktualizowane. Są do tego specjalne programy jest ich dużo. Próbujesz z kimś rozmawiać i go nie słyszysz czy jak?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...