Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Używana płyta AM3/AM3+

BornVillain

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uszanowanie,

Pytanie proste bo w samych płytach nie jestem zbytnio obeznany,a jako że szału z budżetem ni ma i nie uznaję używanych płyt,

jestem zmuszony jakąś używkę wziąć,coś z średniej półki by się chyba znalazło myślę.,

Moim budżetem było by 200zł [najlepiej max]

Generalnie rozchodzi mi się o to żeby wszedł tam mój obecny proc., ~ phenom x4 955 a i w przyszłości FX serii 6xxx.,

nie zależy mi tam zbytnio na USB 3.0 czy SATA3 byle by te 2 procesory weszły,było DDR3 bo obecnie jadę na DDR2  [kolejny procesor bym kupił za ,,x,, czasu,czyli późno,ale bym się cieszył jakby tego FX`a minimalnie szło podkręcić,choć w moim przypadku akurat nie konieczne]

Jakich modeli szukać ?

Myślę że reszty sprzętu nie trzeba raczej podawać..

[nie uznaję jakiejkolwiek dyskusji że jest to nie opłacalne,każdy swoje zdanie ma,poza tym w tym temacie chyba tylko ja i Harriot się rozumiemy]

Z góry dzięki za podpowiedź!

nh766_44609_black_rock_shooter_czarne_wl

Those nostalgic memories,the times where we are simply had fun !

​     ​

Opublikowano

Koniec licytacji jutro, możesz postawić 200zł- http://allegro.pl/plyta-glowna-gigabyte-ga-970a-ud3-gwar-rozruch-i6557045442.html

Albo tutaj możesz spróbować, koniec licytacji za 4h, a teraz leci za niecałe 170zł- http://allegro.pl/plyta-glowna-gigabyte-ga-970a-ud3-am3-am3-ddr3-i6542420837.html#thumb/5

Co do samej płyty, to polecam. Sam mam. Procesor ten i ten ze spokojem ci wejdzie. A same FX będziesz mógł wkładać po zaktualizowaniu Biosu (Potrzebna wersja- FDe, jeżeli mówimy o drugiej aukcji, zależy od wersji Ref). DDR3, 6 wejść SATA 3. W OC też się możesz pobawić.

Opublikowano

@ref czy poza modelem podanym wyżej szukać jeszcze innych,innym znane ?

nh766_44609_black_rock_shooter_czarne_wl

Those nostalgic memories,the times where we are simply had fun !

​     ​

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...