Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam stron typu Faceit

W4rrock

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Otóż mmy już mi się znudziły (global , w chuuu ruskich + nie kazdy umie grac + nie kazdy ma mikro ) , więc postanowiłem pograć na jakiś stronach ( typu faceit itp...) . Którą stronę polecacie i dlaczego ( tak mogę na każdej kupić premium )

To przy okazji jeszcze , jak zmienić nick na faceit?

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

Polecane strony przezemnie to ESEA, FaceIt, ESL, ChallangeMe, 

Na wszystkich stronach są w miare gracze i start jest darmowy

Jest jeszcze dobre CEVO, niedawno wyszła nowa stronka PVPro. Można tam grać 1v1, 2v2 i 5v5 i jeszcze zarobić trochę skinów.

Opublikowano

esea, bo ma dobrego antycheata

i5 4460 - Gigabyte GTX 970 4GB - SSD Transcend 370 128GB - GoodRam 2x4GB 1600MHz CL9 - ASRock H81M-VG4 R2.0 - Chieftec 450W - Zalman T3

Zowie EC1-A - Zowie G-SR - Razer BlackWidow 2014 Tournament Edition - HyperX Cloud 1 - Audiotrak Prodigy Cube - LG 24GM77 144Hz

Opublikowano

na ESEA i Faceit masz takich zjebow na poczatku, ze szkoda gadac

na faceit dzialaja tylko aimboty, ale jak sie umie reportowac na faceit to szybko bana dostaja

Faceit >> Esea, bo wiecej graczy

Opublikowano

Powiedziałbym, że wszystko zależy od tego czy grasz sam czy z jakąś ekipą. 

ESEA wydaje mi się lepszą opcją do gry solo, FaceIT jest w porządku do gry z ekipą. Przy czym moim zdaniem premium na FaceIT mija się z celem, jeśli grasz sam. Niby jest osobna drabinka dla użytkowników premium, ale zwykle mało liczna, a jak już są w niej ludzie to efektem jest bardzo słaby balans drużyn.

Jest jeszcze CEVO, które ma całkiem przyjemne serwery, ale niewielką liczbę graczy w Europie.

Opublikowano

Nick możesz zmienić w sklepie za 1k point'sów, faceit jest pełen odpałów głównie master/fpl-c.

Nie graj by wygrać...

Graj by stać się lepszym .

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Faceit/esea.

Skoro masz globala to granie na stronach typu pvpro mija sie z celem z powodu niskiego poziomu i slabych serwerow.

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Opublikowano

PVPPro - wielkie gówno, serwerki słabe

Mi tam się podoba, a coś na podobę?

Faceity 1vs1/2vs2 można grać do oporu?

Poważnie idioto nie widzisz, że odkopujesz tematy i odpowiadasz na takie, które były zrobione w zeszłym roku?

Już któryś raz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...