Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje technika !

Fly1991

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie.

Obecnie posiadam serwer ts3 od marca tego roku na vps ale ze względów słabej wydajności zmieniam maszyne.

Zakupiłem nowy vps w innym hostingu noi potrzebuję technika aby zainstalował ts3 oraz bota porządkowego który tworzył by automatycznie kanały nadawał rangi itp. Posiadam forum domen oraz licencję non profit.

Ze względu iż obecnie pracuję nie mam zbyt dużo czasu na instalowanie tych botów ,szczerze mówiąc linux nie jest moim sprzymierzeńcem.

Jak najbardziej interesowała by mnie długoterminowa współpraca.

Kontakt przez PW lub gg 60828308

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@1361622928-U485574.pngFly1991 :

Odradzam korzystać z pomocy Pana @SysterM . Osoba niekompetentna, kłamliwa, oraz fałszywa. Nie będę wypisywał tutaj więcej jego negatywnych cech, ale jakbym trochę pomyślał, to trochę bym mógł ich wypisać. Taki z niego programista PHP, jaki ze mnie Usain Bolt. 

Odnośnie tematu:

W tym dziale znajdziesz wielu Techników. Przede wszystkim zaufanych, którzy pomogą Ci ogarnąć serwer, wraz z zabezpieczeniami za darmo.

1. Borygard - http://www.mpcforum.pl/topic/1519117-zostan%C4%99-technikiem-borygard/
  2. xFatalPL - http://www.mpcforum.pl/topic/1538639-zostan%C4%99-technikiem-fatal/
Opublikowano

@SysterM :

Właśnie pokazałeś swą inteligencję. Ja się k***a zastanawiam, czemu takiego śmiecia, jak Ty, jeszcze na tym forum nie zbanowali. Chyba udam się do znajomego, by to począł. 

Na prawdę musisz się zniżać do takiego poziomu, by obrażać rodziców?

Ja nic nie umiem? Po czym to stwierdziłeś? Po tym, że napisałem "x" stron, które się dobrze przyjęły? Taki z Ciebie programista, który gówno wie na temat PHP. Ten Twój bocik to sklejka botów z internetu. A nie wspomnę już o Twojej znajomości HTML. Gdzieś wspomniałeś o tym, że jesteś webmasterem, a tak na prawdę gówno wiesz. Taki z Ciebie webmaster, że musisz brać strony z internetu?

@edit:

No tak. Wszystko już wiadomo. Osoba ma 14lat. Chłopcze, powiem Ci tyle: Wypi***alaj do klocków Lego.

Proszę o interwencję:

@Valze ,

@Calme ,

@QuarK 

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...