Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

.

kotlet-schabowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja 2015 :/ Najmłodszy stażem na mpc :[ Jak forum wyglądało w 2k11 ?

Tak samo jak teraz, tylko ludzie mają wybiórczą pamięć i się im wydaje że kiedyś było lepiej. No i byli młodsi i głupsi przy okazji.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Są może na sali ludzie starszego pokolenia MPC? Np. Omek, Koniuh itp?

Dokopałem się w archiwach do dwóch nagrań z dawnego ts'a.

http://vocaroo.com/i/s0vKu2S8RbZg

http://vocaroo.com/i/s1mrr0v7F4Yi

Nagrania między rokiem 2011 a 2012.

MML DAJE PERMY 

2K11 here kto pamięta to pamięta 

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Tak samo jak teraz, tylko ludzie mają wybiórczą pamięć i się im wydaje że kiedyś było lepiej. No i byli młodsi i głupsi przy okazji.

Nope, forumek był lepszy. Kompetentna moderacja i administracja, więcej użytkowników online, lepszy content na forum, dosłownie wszystko wtedy było lepsze. 

2k10 

Opublikowano

Ja 2015 :/ Najmłodszy stażem na mpc :[ Jak forum wyglądało w 2k11 ?

no chyba nie, nie znasz wcześniejszych realiów jakie kiedyś panowały na forum albo ty masz słabą pamięć, sam już praktycznie nie odwiedzam forum bo wszystko co najlepsze już minęło.

Opublikowano

Na forum jestem bardziej obserwatorem niż biernym uczestnikiem jego życia, jednak konto od 2k9 a pierwsze odwiedziny forumka odbyły się dużo dużo wcześniej

Forum kiedyś a teraz? Lata świetności ma dawno za sobą, bynajmniej według mnie. Na to pewnie pare czynnikow sie znajdzie począwszy od moderacji aż po uzytkowników. Kiedyś ? Wszystko trzymane w garsci, forum dla cheaterów od cheaterów a obecnie? Forum od nikogo dla nikogo. Zgubiony watek główny zatracony przez $$. Moze teraz cheaty nie sa tak bardzo 'wazne' jak kiedys jednak to forum stanowilo pewna rodzaju spolecznosc gdzie sie wchodzilo juz nie w jednym celu a moderacja nie byla nastawiona na niewiadomo jakie zyski z niego;) 

Moze jest to wina pokolenia, w moich oczach pokolenie urodzonych po roku milenijnym diametralnie sie rozni od osob urodzonych przed. Nie uogólniam i nie mam na mysli wszystkich, wszedzie zdarzaja sie wyjatki jednak dla mnie roznica jest znaczna. 

Co by sie nie działo, dalej bede obserwował jednak im starsze jest to konto tym bardziej to forum odchodzi.

@Edit

A co do moderacji tak teraz z ciekawości zobaczylem, jednak wina leży w 50% po stronie userów a w 50% po stronie administracji, ten kto 2k9 do powiedzmy 2k12 BYŁ KIDEM dzis mógłby byc z powodzeniem Globalem a ten kto dziś jest kidem mógłby byc conajwyzej zbanowany w tamtych latach ewentulnie niczym niewyrozniajacym sie userem;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...