Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komenda na wycinanie pakietów ze VPS na którym jest serwer ts3

rusek159

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie, kolega mówil ze jest coś takiego, ale nie pamięta... Mam hosting lvlup.pro i non stop po 2-3% pakietów...

Ktoś coś?

PS. Pakiety ma serwer jak i jego użytkownicy.

demi.png

It's better to be hated for what you are than to be loved for what you're not.

Opublikowano

Ostatnio były problemy na ovh(tam lvlup ma serwery), wystarczy napisać ticketa i problem powinien zostać zażegnany. ;)

Ticketa? O co chodzi dokładniej?

Zrobione, ile tak trzeba czekac na odpowiedz?

demi.png

Specjalista
Opublikowano

Ticket jest to po prostu założenie zgłoszenia w panelu klienta. Strata pakietow zawsze jakaś będzie. 2% to jest naprawdę mało, nie odczuwalne. Możesz zawsze spróbować napisać do dawcy hosta ale wątpię, że coś to zmieni

Opublikowano

Ticket jest to po prostu założenie zgłoszenia w panelu klienta. Strata pakietow zawsze jakaś będzie. 2% to jest naprawdę mało, nie odczuwalne. Możesz zawsze spróbować napisać do dawcy hosta ale wątpię, że coś to zmieni

Uwierz mi, że te 2% przycina każdego użytkownika minimalnie, ale jednak jest to słyszalne przy 4 userach na serwerze...

demi.png

Opublikowano

Uwierz mi, że te 2% przycina każdego użytkownika minimalnie, ale jednak jest to słyszalne przy 4 userach na serwerze...

Tak jak wcześniej wspomniałem, czekaj na otrzymanie odpowiedzi na ticket.

Przytoczę tu słowa Pana Michała

Podejrzenie pada na dane sieci IPków przydzielane klientom, proszę o podanie MTR czy traceroute i jak najwięcej szczegółów na ticketach a piszę każdy taki przypadek z osobna do OVH i niech to naprawiają. Wygląda to na problem z ich switchami, może nie wyrabiają bo przenoszenie IPków między dedykami też raz działa a raz nie

Jak problem zniknie/dostaniesz odp to napisz, ponieważ jestem ciekaw jak potoczy się dalej zaistniała sytuacja. ;)

Opublikowano

Tak jak wcześniej wspomniałem, czekaj na otrzymanie odpowiedzi na ticket.

Przytoczę tu słowa Pana Michała

Podejrzenie pada na dane sieci IPków przydzielane klientom, proszę o podanie MTR czy traceroute i jak najwięcej szczegółów na ticketach a piszę każdy taki przypadek z osobna do OVH i niech to naprawiają. Wygląda to na problem z ich switchami, może nie wyrabiają bo przenoszenie IPków między dedykami też raz działa a raz nie

Jak problem zniknie/dostaniesz odp to napisz, ponieważ jestem ciekaw jak potoczy się dalej zaistniała sytuacja. ;)

Jak odpiszą to na pewno się odezwę ;)

demi.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...