Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie mogę połączyć się z moim ts3

kokoliko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jakis 1 dzień temu utraciło mi z nim połączenie i od tamtego momentu nie mogę się połączyć inne działają  normalnie (ts)

Próbowałem przez telefon też nie da rady dodam że pc mam po kablu 

Domyślam się że to wina rutera może jakieś porty dzięki za pomoc.

Pozdrawiam 

Ip ts: 178.217.186.174:10148

Ruter: TP-LINK TL-WR841N

Opublikowano

Serwer działa normalnie.

Możliwe jest, że jeden a administratorów dodał Twoje ip do blacklisty i się nie połączysz. 

Spróbuj przez jakiegoś VPNA.

Opublikowano

Ale dlaczego vpn blokady nie mam na 100 % i to nie jest wina pc bo na telefonie też nie działa obstawiam że winny jest ruter ewentualnie dostawca

Dostawca

Opublikowano

Sprawdź czy nie blokuje serwera zapora systemowa i jak masz opcję w routerze dodania IP do whitelisty to dodaj IP i port UDP serwera.

Specjalista
Opublikowano

Powiedz na początek czy cokolwiek ruszyłes w ustawieniach routera? Jeśli nie tam nic się nie zmieniło samo. Internat masz bezpośrednio od IPS czy pośredni np. Od sąsiada? Dostawcę bym raczej wykluczył gdyż takich rzeczy robić nie może. Z jakiego hostingu masz serwer? Spróbuj połączyć ten komputer bezpośrednio do sieci zewnętrznej pomijając w tym router.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...