Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hostingi pod serwery Teamspeak3

ανєχυ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

uJRVT5j.png

1.HosTeam.pl

2.ovh.pl

3.blazingfast.io

4.lvlup.pro

5.net-speak.pl

6.gametris.pl

Wszystkie podane hostingi zapewniają ochronę anty-ddos   ;)

Opublikowano

Może i zapewniają ale za dobre $$$ :D

Jakość ma swoją cenę.

Osobiście bym wywalił gametris z listy - bo to już nie firma.

Opublikowano

Zapomniałeś dodać https://www.multigaming.pl

Również posiadają anty ddos.

To lista najlepszych a nie wszystkiego ..... a z tego co widze autor trzymał się raczej firm oferujących vps-y, a multigaming nie ma tego w ofercie.

Temat wskazuje na Hostingi pod serwery teamspeak 3, a nie vpsy.

Multigaming dorównuje tym najlepszym.

Opublikowano

To lista najlepszych a nie wszystkiego ..... a z tego co widze autor trzymał się raczej firm oferujących vps-y, a multigaming nie ma tego w ofercie.

^^  śmiechłem jak mało kto :D

To żeś chłopie pojechał :DxD^^ , to cie troszkę naprostuję, to przeciętny hosting, ich usługi także na średnim poziomie, a ochrona ... niech doinwestują w lepsza bo mogą ... tylko chyba ich nie stać.

Specjalista
Opublikowano

Ale my tu mamy pod VPS a nie serwery TeamSpeak3. Nazwa tematu może bradzo zmylić. Do tego przydały by się podstawowe cechy albo chociaż plusy i minus takich dawców hosta.

Opublikowano

^^ śmiechłem jak mało kto :D

To żeś chłopie pojechał :DxD^^ , to cie troszkę naprostuję, to przeciętny hosting, ich usługi także na średnim poziomie, a ochrona ... niech doinwestują w lepsza bo mogą ... tylko chyba ich nie stać.

Kiedy tam testowales serwery? 2 lata temu? Znajomy posiada tam serwer dość długo pod swój klan i nie narzeka. Jest atak to zostaje wycinany. Jeszcze email przychodzi.

Opublikowano

Kiedy tam testowales serwery? 2 lata temu? Znajomy posiada tam serwer dość długo pod swój klan i nie narzeka. Jest atak to zostaje wycinany. Jeszcze email przychodzi.

Lol to sam nie posiadasz usługi tylko znajomy i się wypowiadasz?

Jakby była porządna ochrona to nie powinno dotrzeć do serwera, a tak widzisz sam, odpierają regułkami blokując IP (ochrona śmiechu warta) .. i jak leci spoof to im serwer czkawki dostaje.

Chłopie wpadasz na forum masz 5 postów i w każdym wychwalasz firmę, z której wychodzi jawnie sam nie korzystasz (tylko znajomy) więc co się wypowiadasz? Chyba że sam reprezentujesz tą firmę i desperacko szukacie pozytywnej opinii (bo tak to na razie wygląda).

Nie chce robić offtop-a ale no nie idzie jakoś jak się to czyta.

Opublikowano

Drogi Osobnik,

jeżeli chodzi o naszą ochronę to korzystamy z tego samego usługodawcy i zabezpieczeń co net-speak.pl. Dodatkowo mamy specjalnie skompilowane jądro, żeby radzić sobie z atakami, które HosTeam przepuści.

Co nas różni od nich? Z pewnością cały system hostingu, monitoring i ułatwienia dla klientów.

Czy ty posiadasz u nas usługi? Piszesz o śmiechu wartej ochronie. Proszę - proponuję ją złamać. Dla testów mogę przyznać Tobie nasz serwer.

Przeciętny hosting? No to ciekawe dlaczego mamy kilka tysięcy klientów.

Wytykasz innym, że się nie znają, a z tego co widzę to sam nic nie wiesz.

#EDIT

Tak przy okazji to posiadamy w ofercie tzw. serwery Voice VPS. Lokalizacja tych serwerów to również HosTeam. Są one objęte tzw. filtrowaniem sieciowym Premium.

Opublikowano

Drogi Osobnik,

jeżeli chodzi o naszą ochronę to korzystamy z tego samego usługodawcy i zabezpieczeń co net-speak.pl. Dodatkowo mamy specjalnie skompilowane jądro, żeby radzić sobie z atakami, które HosTeam przepuści.

Co nas różni od nich? Z pewnością cały system hostingu, monitoring i ułatwienia dla klientów.

Czy ty posiadasz u nas usługi? Piszesz o śmiechu wartej ochronie. Proszę - proponuję ją złamać. Dla testów mogę przyznać Tobie nasz serwer.

Przeciętny hosting? No to ciekawe dlaczego mamy kilka tysięcy klientów.

Wytykasz innym, że się nie znają, a z tego co widzę to sam nic nie wiesz.

#EDIT

Tak przy okazji to posiadamy w ofercie tzw. serwery Voice VPS. Lokalizacja tych serwerów to również HosTeam. Są one objęte tzw. filtrowaniem sieciowym Premium.

Testowałem was ... jeszcze niecałe 2 tygodnie temu.

Autora tematu ponownie przepraszam za offtop no ale jak widać wyszło samo, z mojej strony więcej spamu tu nie będzie.

Opublikowano

Korzystam z usług multigaming (z ich VPSa) od prawie dwóch lat. Co mogę powiedzieć o tym hostingu? pełen profesjonalizm, odpowiedź w zaledwie kilka minut. Ale to tutaj nie ma znaczenia... co mnie skłoniło do ponownego zalogowania się na to forum? twoja wypowiedź na temat ich zabezpieczeń, no czytając to parsknąłem śmiechem, że monitor cały opluty musiałem wycierać.... korzystałem z net-speak'a na samym początku zabawy z TS'em, nie byłem zbyt zadowolony, poszukałem innego hostingu i znalazłem, multigaming. Oczywiście, nie ukrywam, że zdarzają się problemy, ale bardzo, bardzo, BARDZO rzadko, jestem stałym klientem, więc dostaje od nich solidne informacje na temat przyczyn awarii i w 99% przypadkach nie jest wina po ich stronie, tylko serwerowni.

Testowałes ich zabezpieczenia mowisz? dwa tygodnie temu mowisz? od 10 miesięcy nie spotkałem żadnego ataku na drodze mojego teamspeaka'a. Ostatnie problemy były w grudniu.

Próba "ośmieszenia" tego hostingu po prostu ci nie wyszła, bo piszesz o czymś, o czym nie masz pojęcia. 

Jeżeli ktoś szuka VPS'a pod TS3, nie ważne czy z 64 czy 1024 slotową licencję. Gwarantuję stabilność i profesjonalizm w hostingu multigaming.pl żadne inne hostingi nie równają temu.

Osobnik jest tutaj burakiem zakładam z konkurencji, który za daleko poleciała w kosmos.

Nawet jeżeli jesteś zwykłym użytkownikiem innego hostingu, nie powinieneś pisać o innym głupot, o których nawet nie masz pojęcia :)

Zachęcam do przemyśleń i pozdrawiam załogę multigaming.pl 

//EDIT//

mutligaming zaproponowało ci free TS'a abyś sobie potestował swojego petabajtowego botnetna, może masz ochotę?

Opublikowano

Korzystam z usług multigaming (z ich VPSa) od prawie dwóch lat. Co mogę powiedzieć o tym hostingu? pełen profesjonalizm, odpowiedź w zaledwie kilka minut. Ale to tutaj nie ma znaczenia... co mnie skłoniło do ponownego zalogowania się na to forum? twoja wypowiedź na temat ich zabezpieczeń, no czytając to parsknąłem śmiechem, że monitor cały opluty musiałem wycierać.... korzystałem z net-speak'a na samym początku zabawy z TS'em, nie byłem zbyt zadowolony, poszukałem innego hostingu i znalazłem, multigaming. Oczywiście, nie ukrywam, że zdarzają się problemy, ale bardzo, bardzo, BARDZO rzadko, jestem stałym klientem, więc dostaje od nich solidne informacje na temat przyczyn awarii i w 99% przypadkach nie jest wina po ich stronie, tylko serwerowni.

Testowałes ich zabezpieczenia mowisz? dwa tygodnie temu mowisz? od 10 miesięcy nie spotkałem żadnego ataku na drodze mojego teamspeaka'a. Ostatnie problemy były w grudniu.

Próba "ośmieszenia" tego hostingu po prostu ci nie wyszła, bo piszesz o czymś, o czym nie masz pojęcia. 

Jeżeli ktoś szuka VPS'a pod TS3, nie ważne czy z 64 czy 1024 slotową licencję. Gwarantuję stabilność i profesjonalizm w hostingu multigaming.pl żadne inne hostingi nie równają temu.

Osobnik jest tutaj burakiem zakładam z konkurencji, który za daleko poleciała w kosmos.

Nawet jeżeli jesteś zwykłym użytkownikiem innego hostingu, nie powinieneś pisać o innym głupot, o których nawet nie masz pojęcia :)

Zachęcam do przemyśleń i pozdrawiam załogę multigaming.pl 

o lol kabaret się robi, zaraz się zleca wszyscy klienci multigaming :P

Widzę że ekipa  by "multigaming.pl" bardzo by chciała aby  autor postu dopisał ich na listę .. ale że się nie kwalifikują ( bo voice vps to nie vps i każdy głupi to wie) to zaczyna się wielki "płacz".

Odrobina godności Panowie :) bo robi się naprawdę śmiesznie ... i to nie jest reklama :v

A burakiem kolego to jesteś tylko ty... nikt inteligentny by w ten sposób nie pisał o kimś kogo nie zna i tym bardziej by nie obrażał nie znajomych (ty najwidoczniej masz to we krwi), i rozczaruję cię, nie jestem z konkurencji :) jestem zwykłym klientem który jak wielu przebrnął przez wiele firm hostingowych i poznał ich plusy i minusy, idealnej nie ma,  ale jak widzę co się dzieje w takich postach to tym bardziej podtrzymuję swoje zdanie .. widział by ktoś żeby pisał ktoś z hosteam? lub ovh na tym forum?

Czytając 3 posty 3 osób wnioskuje że to raczej kiepska próby reklamy multigaming.pl, osobiście odradzam, jak widać ich ekipa mocno się trzyma i prawdopodobnie wypowiadają się wyłącznie znajomi właściciela serwisu .. w nadziei że zaistnieje.

Gdyby autor tematu uznał że ta firma powinna być na tej liście to by ją umieścił .. proste?

Adminów proszę o usunięcie postów nie związanych z tematem (nawet moich) gdyż zrobił się offtop i tyle ode mnie.

@Soanger proszę o usunięcie śmieci z tematu bo będziemy to ciągnąć i polecą bany.

Opublikowano

Multigaming? zaistnieć? tu?

Przecież ten hosting już zaistniał, jak widzisz ma wielu wielu klientów, dlaczego ma wielu klientów? bo każdy ceni sobie stabilność serwerów na najwyższym poziomie,a multigaming potrafi to zapewnić.

Nie boli mnie, że hosting, z którego korzystam nie jest w tej liście, uświadamiam Ci, że mówisz nieprawdę i kłamiesz innych "testowałem ich dwa tygodnie temu" tylko tego się czepiam. Być może korzystałeś z tego hostingu w czarne dni.. no bywa i tak, ale nie rób wody z mózgu innym i nie pisz głupot

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...