Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Znajoma aka " ta jedyna " " ta miłość "

Easy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewnego dnia kumple napisał czy idę na piwo z nim jego znajomym i koleżanką. Powiedziałem ok. Dziewczyna młodsza spodobała mi się. Czerwone włosy [ z*********e wyglądała w nich ]  młodsza ode mnie bo ma 17 lat chyba albo 18. Powiedziała ze nie chce mieć starszego chłopaka i wgl aż do urodzin. A jak się dowiedziałem przed tymi urodzinami do których chciała czekać znalazła sobie chłopaka i jest rok młodszy ode mnie. A ja nadal o niej myślę. Dziś do niej zadzwoniłem lekko wstawiony a ona do mnie z sapami o wszystko że dzwonię wstawiony a ja jej powiedziałem o jej ciułaniu. Bo taka prawda i się rozłączyła. Potem napisała z innego nr że jeżeli ją" kocham " to powinienem się cieszyć jej szczęściem i dać jej spokój. Jak się potem okazał z nr chłopaka. I napisałem że chce z nią all wyjaśnić a on ma wypierdalać i się nie wpierdalać w czyjeś rozmowy. I teraz nie wiem czy spotkać sie z nią wyjaśnić czy też  mu wypierdolić. Bo ju mnie ewidentnie w*****a. I możecie sobie wstawić to w idiotyzmy ale piszę to serio ;x i cały czas mam w głowie ostatnio tekst.

Jedenasta, kończę piwo, kopcę blanta
I pisze do mnie koleżanka, którą znam od dawna
Ale chciałaby coś więcej niż spacer i kumpla
I ją w*****a, i chce mi proponować układ
I mówi, że by wpadła do mnie na seks i blanta
Albo blanta i seks, albo na blanta seks i blanta
I później pomyślimy jak to będzie dalej
Mówię sorry, ale nawet nie chcę się wpierdalać w fazę
I to wszystko

Już ma dość tego ;x czasami w obcych ludziach można znaleźć pomoc niż w innych ;x

oDYVDfv.gif
Nowicjusz
Opublikowano

Jakiej pomocy oczekujesz?

Jestes zwyklym idiota i tyle.

Taka z niej twoja jedyna, ze teraz pieprzy ja inny idiota.

Trzeba bylo dzialac jak mezczyzna, to cos bys moze ugral.

Gwoli scislosci - jej chlopak ma racje, jesli ja kochasz to sie od niej odpierdol i pozwol, zeby dlawila sie jego bagnetem.

Opublikowano

I tak swoje się na jej temat dowiedziałem ; o

Od Cb pomocy nie oczekuje xD Nawet nie wiem kim jesteś ;p

Nie wiem co zrobic i tyle ;p

oDYVDfv.gif
Opublikowano

Wybacz, ale powiem Ci wprost. 

Nie chce starszego chłopaka? Coooo? Czyli to jest jakieś kryterium, że starszy = gorszy? Chyba ją powaliło. 

Ja bym sobie odpuściła, bo jak się jej nie spodobałeś to nie i tyle, a nie ma co jej męczyć. Pewnie to ze starszym to była tylko wymówka, żeby nie zrobić Ci przykrości. 

Opublikowano

złota zasada - nigdy nie dzwoń do dziewczyny napierdolony

spotkaj się z nią, pogadaj, jeżeli da ci dosadnie do zrozumienia, że nie ma szans to odpuść, pozadręczasz się pare dni, może z tydzień i ci przejdzie

Opublikowano

<.<

Nie pchaj się na siłę. Zlała Cię już wtedy, kiedy się spotkaliście puszczając Ci bajeczkę o starszym chłopaku. Do tanga trzeba dwojga, nie tylko Ciebie.

Qui est le prochain?

Opublikowano

Wraz z organizacją "Zlamane serce" mozemy ci jedynie współczuć, nie cierp długo bo serce nie sługa, a jedyną miłością jest twoja rodzina drugą połówkę odstaw na miłość ważniejszą niż ona.. Pamiętaj, że w życiu liczą się tylko pieniądze, przyjaciele, dziewczyny i rodzina.. nie było ci pisane abyś z nią był w tym momencie sądze że powinieneś udać się do zakonu, relaks i modlitwa powinny oczyścić twoją duszę od zła które uczyniła ci ta dziewka

Bracia pomódlmy się za tego człowieka aby mu w życiu coś wyszło, a pomódlmy się za jego miłość aby ją c**j trafił.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...